Speltips: Borussia Dortmund – PSG 13/12

Dödens grupp i Champions League ska få ett avgörande. Borussia Dortmund är redan klara för slutspel, men det är ännu inte spikat vilka som följer med dem. Den 13 december 2023 tar tyskarna emot PSG. Gästerna har allt i egna händer och kniper slutspelsbiljett vid seger.

Speltips:PSG vinner
Odds:1.88
Spelbolag:Expekt
Avspark:21:00, onsdag 13 december 2023
Tror du också att PSG vinner? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Dödens grupp blev precis så spännande som de flesta förväntade sig när man tidigare i höstas blev varse att Borussia Dortmund, PSG, Newcastle och AC Milan hade lottats tillsammans. Dortmund inledde trögt med en poäng på två matcher men har sedan dess stått för tre raka vinster och därmed säkrat sin plats i slutspelet. Bakom är det fortfarande rafflande.

PSG – gästerna på Signal Iduna Park under onsdagskvällen – ligger två med sju poäng, två före både Newcastle och AC Milan. Fransmännen kan gå vidare även om de förlorar i Tyskland, men då behöver den parallella matchen sluta oavgjort. Även kryss kan komma att räcka för PSG, under förutsättningen att AC Milan vinner på St. James’ Park.

Gästerna kommer att gå för segern

Det är riskabelt att förlita sig på vad som händer uppe i England, särskilt när man vet att seger säkrar biljetten till slutspelet alldeles oavsett hur det går mellan Newcastle och AC Milan. I och med att inbördes möten räknas före målskillnad om två lag hamnar på samma poäng skulle en bortavinst för PSG inte bara innebära avancemang utan även gruppseger. Detta då man slog Dortmund hemma i Paris i den första omgången.

Förstaplatsen är det enda Dortmund har att spela för. Samtidigt lär tyskarna nog inte gråta floder om de går vidare som tvåa. Vi väljer att spela på att PSG vinner den här matchen. De har mer att spela för och visade förra gången lagen drabbade samman att man kan ställa till rejäl oreda mot Dortmunds försvarslinje.

Vill du ta del av fler speltips från de största matcherna? Har hittar du oddsbonusar att använda när du spelar!

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt