Speltips: Borussia Dortmund – Newcastle 7/11

Den fjärde omgången i höstens Champions League-gruppspel sparkar igång tisdagen den 7 november 2023 med mötet mellan Borussia Dortmund och Newcastle. Båda lagen står på fyra poäng efter tre matcher och tänker inte låta den andre sticka iväg.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.60
Spelbolag:Betsson
Avspark:18:45, tisdag 7 november 2023
Rygga spelet – 100% upp till 500kr hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

En vinst, en förlust, ett kryss. Så ser resultatraderna ut för både Borussia Dortmund och Newcastle ut. Engelsmännen har den bättre målskillnaden men eftersom Dortmund vann när dessa båda drabbade samman på St. James’ Park i den senaste omgången är det tyskarna som går in i omgången som grupptvåa. I Champions League räknas nämligen inbördes möten före målskillnad.

Om man förutsätter att AC Milan inte kommer att blanda sig i – vilket man egentligen kanske borde undvika att göra – ser det ut att bli Dortmund och Newcastle som kommer att göra upp om andraplatsen i dödens grupp. Att lyckas få med sig tre poäng här vore ovärderligt, men minst lika förödande hade en förlust varit.

Båda kommer att vilja gå framåt

Dortmund och Newcastle har båda endast gjort mål sin respektive vinstmatch. Engelsmännen satte dit fyra kassar i den imponerande vinsten hemma på St. James’ Park mot PSG i omgång två medan tyskarnas enda mål kommer från samma arena. Här har vi att göra med två lag som behöver få igång målskyttet på ett bättre sätt.

Valet faller därför på att spela på att båda lagen gör mål i den här matchen. Dortmund och Newcastle har offensiv kapacitet så att det räcker och blir över och lär inte vara nöjda med en tredje match utan att skriva in sig i målprotokollet. Samtidigt har vi även att göra med två vassa defensiver som kommer att göra allt för att stoppa motståndarnas anfall. Det är dock dags för åtminstone en liten målfest.

Vill du hitta en bettingsida att spela på? Här kan du ta del av marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan