Speltips: BK Häcken – Malmö FF 5/11

Malmö FF har fortfarande allt i egna händer när det nu bara återstår två omgångar i Allsvenskan 2023. Dubbla vinster innebär att guldet hamnar i Skåne. Till att börja med ska BK Häcken besegras på bortaplan. Något som kommer att bli lättare sagt än gjort, men med flera viktiga spelare borta är hemmalaget inte en lika tuff motståndare som de hade kunnat vara.

Speltips:2
Odds:2.10
Spelbolag:Betinia
Avspark:15:00, söndag 5 november 2023
Rygga spelet hos Betinia – Gratisspel för 120kr!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Den här säsongen i Allsvenskan har varit en av de mest spännande upplagorna av serien på många år. Det har varit extremt jämnt i båda ändarna av tabellen och än är det inte över. BK Häcken har fått tacka för sig i guldstriden, vilket lämnar Malmö FF och Elfsborg till att slåss om det. Inför omgång 29 ligger Elfsborg två poäng före.

För att göra allt ännu mer spännande möts MFF och Elfsborg på Eleda Stadion i den absolut sista omgången. Helgens omgång avgör om mötet kommer att bli en ren final eller om Boråslaget anländer som svenska mästare. Elfsborg spelar sin match mot Degerfors efter det att mötet mellan BK Häcken och Malmö FF är över. Skulle skåningarna tappa poäng i Göteborg säkrar Elfsborg guldet vid vinst.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du marknadens bästa bettingsidor!

Seger är det enda som räknas för gästerna

Det väntas ett stort bortafölje till Hisingen. MFF vet att de inte kan förlita sig på Degerfors och därmed högst troligt tvingade att få med sig samtliga tre poäng mot BK Häcken. Det brukar bli väldigt jämnt när dessa båda ställs mot varandra oavsett om det är på plastmattan i Göteborg eller på gräset i Malmö.

BK Häcken är den här säsongens överlägset bästa hemmalag och har vunnit samtliga matcher på Bravida Arena utom en. Ändå väljer vi att spela på att Malmö FF vinner den här matchen. Detta grundar sig dels i att BK Häcken inte längre har något att spela för i kombination med att MFF har allt att spela för. Dessutom saknar hemmalaget några av sina viktigaste spelare i form av mittfältarna Amane Romeo och inte minst Mikkel Rygaard.

Utöver det är även Simon Gustafson tveksam till spel på grund av en skada. Malmö FF:s sjukstuga är långt ifrån tom, men har ändå spelarmaterialet för att kunna knipa segern här. Skåningarna vägrar ge Elfsborg chansen att lyfta pokalen med en omgång kvar.

Gratisspel för 120SEK

  • Stort spelutbud inom betting
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Nytt spelbolag på marknaden