Speltips: Barcelona – Atletico Madrid 3/12

La Liga bjuder på ett riktigt gigantmöte söndagen den 3 december 2023. Barcelona får besök av Atletico Madrid på Stadio Olimpico. Lagen står på samma poäng inför mötet och gästerna kommer att kämpa med näbbar och klor för att få med sig åtminstone en pinne hem till den spanska huvudstaden.

Speltips:X2
Odds:1.87
Spelbolag:Expekt
Avspark:21:00, söndag 3 december 2023
Rygga X2 hos Expekt – 100% bonus upp till 1500kr!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Det råder ingen brist på spännande stormatcherna från de europeiska toppligorna den här helgen. En av de största höjdpunkterna på den fronten hittar vi i Katalonien där Barcelona tar emot Atletico Madrid. Båda står på 31 poäng inför mötet, men Atleti har spelat en match mindre. Skulle gästerna få med sig poäng här börjar Barca halka efter på riktigt.

Oavsett hur det går under söndagen kan nämligen ingen av dem komma ikapp varken Real Madrid eller Girona uppe i tabelltoppen. Trots att vi inte ens är halvvägs in i säsongen kan poängtapp i den här typen av matcher visa sig förödande när vi kommer fram till slutspurten i vår.

Letar du efter en ny bettingsida? Här hittar du speltips till de största matcherna!

Atletico Madrid har hittat rätt

Det är en annorlunda version av Atletico Madrid som vi har fått se hittills den här säsongen i La Liga. Under Diego Simeone har man blivit kända för defensiv stabilitet och uppoffrande insatser som inte sällan hamnar på fel sida av regelboken. Den dimensionen finns fortfarande kvar, men har fått sällskap av en mer flödande offensiv än tidigare.

Antoine Griezmann och Alvaro Morata har hittat rätt som anfallsduo och står på nio respektive sju ligamål. Fortsätter de enligt samma melodi kan Atleti mycket väl vara med och slåss om guldet i La Liga. Barcelona är alltid Barcelona, men här väljer vi att spela på en dubbelchans där oavgjort och bortvinst är de vinstgivande utgångarna.

Simeone kommer att vilja visa för hela Spanien att Ateltico Madrid är ett lag att frukta. Gästerna kommer att gå helhjärtat för segern. Samtidigt lär de inte vara allt för besvikna om lagen får dela på poängen.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt