Speltips: Azerbajdzjan – Sverige 16/11

Janne Anderssons tid som förbundskapten för det svenska landslaget närmar sig sitt slut. Torsdagen den 16 november 2023 spelar Sverige borta mot Azerbajdzjan, vilket blir den första av två hejdå-matcher. Säger Andersson adjö genom ett nytt målkalas? 

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.80
Spelbolag:Expekt
Avspark:18:00, torsdag 16 november 2023
Rygga spelet hos Expekt – 100% bonus upp till 1500kr!

Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Sverige går in i de två avslutande EM-kvalmatcherna mot Azerbajdzjan och Estland med vetskapen att chansen att nå nästa sommars mästerskap inte existerar längre. Blågult missar sitt andra raka mästerskap och efter några svaga år har Janne Andersson förlorat förtroendet. Förbundskaptenen kommer att lämna sitt uppdrag när kvalet är över. Vem som ersätter vet vi inte än.

Vad vi däremot vet är att det finns två matcher kvar att spela. Två matcher som blir en chans för Andersson säga hejdå. Först ut på avskedsturnén är ett bortamöte i Baku mot Azerbajdzjan. När det inte finns en EM-plats att spela för är det i stället äran som står på spel och en chans för landslaget att låta Anderssons sejour avsluta i en ton som åtminstone påminner om mål.

Blir det ännu ett målkalas?

Sverige är ett klart bättre lag än Azerbajdzjan. Ändå dröjde det hela vägen fram till slutkvarten innan det riktigt lossnade när de båda nationerna möttes på Friends Arena tidigare under kvalet. Slutminuterna bjöd på bländande fotboll och Blågult vann till slut med fem mål mot noll. Med så många vassa offensiva spelare i laget borde man kunna förvänta sig något liknande i Baku.

Kan Sverige återupprepa prestation man stod för i sista kvarten på Friends har det har potential att bli en riktig målfest. Därför väljer vi att spela på att det blir minst 2,5 mål i matchen. Alexander Isak och Jesper Karlsson saknas visserligen, men det svenska laget har en sällan skådad bredd längst upp och ska kunna vinna den här matchen med flera bollar. Det vore väl en passande avskedsgåva från truppen till den avgående förbundskaptenen?

Vill du spela på matchen? Här hittar du markandens bästa bettingsidor och de oddsbonusar som du kan använda dig av!

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt