Speltips: Aston Villa – Newcastle 30/1

Efter några veckor med cupspel är Premier Leauge äntligen tillbaka. Tisdagen den 30 januari 2024 tar Aston Villa emot Newcastle. Hemmalaget gör knappt något annat än att vinna när skådeplatsen är Villa Park i Birmingham. Gästande Newcastle är dessutom riktigt svaga på bortaplan.

Speltips:Aston Villa vinner
Odds:1.92
Spelbolag:Expekt
Avspark:21:15, tisdag 30 januari 2024
Tror du också att Aston Villa vinner? Rygga spelet hos Expekt!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Inför den här säsongen hoppades Newcastle att man skulle ta ytterligare ett kliv och på riktigt börja räknas som en av topplagen i Premier League. Så har inte blivit fallet. Laget har haft en väldigt tung säsong, kantad av skador och svaga resultat. I stället frö att vara med och slåss om Champions League-platserna har man fastnat i mitten av tabellen. Newcastle kommer till tisdagens bortamatch mot Aston Villa med fyra raka ligaförluster i backspegeln.

Aston Villa har hittills varit det lag som Newcastle trodde sig kunna vara. Visserligen har formen svajat lite på sistone, men man går ändå in i mötet som tabellfyra och har bara fem poäng upp till Liverpool på förstaplatsen. Vid seger här går man åtminstone tillfälligt om både Arsenal och Manchester City, som båda står på samma poäng som Villa (43). Det bör dock föras till protokollet att City har spelat färre matcher än de andra två.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du speltips till de största matcherna!

Premier Leagues bästa hemmalag

Till det här mötet väljer vi helt enkelt att spela på att Aston Villa vinner. Unai Emerys lag är hela Premier Leagues bästa hemmalag med nio vinster och ett kryss på tio matcher på Villa Park. Det har alltså blivit en enda förlust i Birmingham hittills när ligaspel har stått på dagordningen.

Valet att spela på en hemmaseger här grundar sig också i Newcastles facit på bortaplan. Förutom Sheffield United finns det inget annat lag i Premier League som har presterat sämre utanför hemmaborgen än dagens gäster. På tio bortamatcher har man bara samlat in fem poäng genom en vinst och två kryss – resterande resor har slutat i förluster.

Newcastle stod visserligen för en fin insats borta mot Fulham i FA-cupen i helgen och slog Aston Villa med stora siffrorna när lagen möttes på St. James’ Park i höstas. Nu är det dock Villa Park som gäller – en arena som inte ens Arsenal och Manchester City har lyckats få med sig poäng ifrån.

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt