Speltips: Arsenal – PSV Eindhoven 20/9

Efter många långa år är Arsenal tillbaka i Champions League. Lagets första match i turneringen sedan säsongen 2016/17 går av stapeln under onsdagskvällen när PSV Eindhoven kommer på besök till Emirates Stadium. Gunners siktar på en storstilad återkomst till finrummet.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:1.75
Spelbolag:bet365
Avspark:21:00, onsdag 20 september 2023

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här.

Trots att man fortfarande har statusen som en av de stora klubbarna i Europa var det länge sedan Arsenal var med i den största internationella klubblagsturneringen, Champions Leauge. Svaga resultat i ligaspelet har inneburit att man har fått nöja sig med att delta Europa League de senaste fem säsongerna. Nu är dock Gunners äntligen tillbaka på den högsta nivån.

Londonlaget har lottats in i en något knepig grupp tillsammans med Lens, Sevilla och PSV Eindhoven. Tre lag som alla har det i sig att stöka till det för Arsenals chanser att gå vidare. Trots detta bör dock Mikel Artetas mannar ses som favoriter till att kamma hem förstaplatsen. Det första steget på den resan tas under onsdagskvällen när PSV Eindhoven gästar den engelska huvudstaden.

Emirates Stadium burkar bjuda på målkalas

Arsenal vet hur man charmar sin publik. Det händer väldigt sällan att man lämnar gräsmattan efter 90 minuter utan att det har bjudits på en hel del mål. Faktum är att samtliga tävlingsmatcher som har spelats på Emirates Stadium sedan i mitten av mars – när man åkte ur Europa League på straffar mot Sporting – har slutat med minst tre mål på resultattavlan.

Att det brukar bli så målglatt när Arsenal spelar på hemmaplan kommer sig inte bara av att man gör många mål framåt. Laget släpper även in hel del bakåt och har hittills inte hållit nollan på den egna arenan den här säsongen. Detta i kombination med att PSV har öst in mål i säsongsupptakten av Eredivisie gör att ett spel på att båda lagen gör mål i matchen blir intressant.

Letar du efter en ny bettingsida? Här hittar du marknadens bästa välkomstbonusar!