Speltips: Arsenal – Crystal Palace 20/1

Den 20 januari 2024 tar Arsenal emot Crystal Palace på Emirates Stadium. Det här är bägge lagens tredje raka huvudstadsderby. Arsenal har förlorat båda sina och är i skriande behov av en vinst för att inte riskera att halka efter i guldstriden. Två formsvaga lag drabbar samman.

Speltips:Båda lagen gör mål
Odds:2.33
Spelbolag:NordicBet
Avspark:13:30, lördag 20 januari 2024
Tror du också att båda lagen gör mål? Rygga spelet hos NordicBet!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Det är något som inte riktigt stämmer för Arsenal. Under hösten stormade Mikel Artetas lag fram och såg ut att vara huvudkandidaten till att lyfta Premier League-pokalen. Tillsammans med vinterns ankomst stannade formen sedan plötsligt av. Man vann sina två första matcher i december, men efter det har Gunners bara registrerat ytterligare en seger på sju tävlingsmatcher.

Inför söndagen match mot Crystal Palace står Arsenal på tre raka förluster. Först förlorade man två raka Londonderbyn i ligaspelet mot West Ham och Fulham för att sedan skickas ut ur FA-cupen av Liverpool. Om man inte får ordning på spelet snart börjar det bli allt rimligare att inte räkna med dem som en deltagare i den absoluta toppstriden.

Två svajiga lag som har svårt att bomma igen

På pappret är det här en match som Arsenal ska kunna vinna. Crystal Palace vann visserligen sitt senaste derby, hemma mot Brentford, och har redan ställt till det för Manchester City den här säsongen. Trots det tror vi på hemmavinst här, men det är inte det vi väljer att spela på.

I stället faller valet på ett spel på att båda lagen gör mål i matchen. Crystal Palace gjorde trots allt tre mål mot Brentford och det är lätt att luras av att man nollades mot Everton i FA-cupen. Samtidigt har inte Arsenal lyckats hålla nollan i någon av sina fyra senast spelade matcher.

Arsenal har inte lyckats göra mål i någon av sina två senaste matcher hemma på Emirates Stadium. Att det skulle ske en tredje gång i rad vore under all kritik. Det får helt enkelt inte hända.

Letar du efter en bettingsida att spela på? Här hittar du speltips till de största matcherna!

100% upp till 500 kr

  • Välkomstbonus för alla typer av spelare
  • Upp till 500 kr extra att spela för
  • Stort spelutbud – spela på lägre ligor