Speltips: AC Milan – PSG 7/11

AC Milan sitter i en riktigt knivig sits när det nu har blivit dags att dra igång den andra halvan av Champions League-gruppspelet. Italienarna ligger sist i dödens grupp och fortfarande inte gjort mål. Poäng och allra helst seger kommer att behövas när PSG besöker San Siro tisdagen den 7 november 2023.

Speltips:1X
Odds:1.69
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:00, tisdag 7 november 2023
Spela på 1X – 100% upp till 500kr hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

När grupperna till den nu pågående Champions Leauge-turneringen lottades var alla överens om att kvartetten Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Newcastle och AC Milan utgjorde dödens grupp. Hittills har gruppen bjudit på en riktigt jämn batalj mellan lag som har potential att sluta båda första och sista placering.

Ett av lagen har dock imponerat mindre än de andra. AC Milan står på två poäng efter tre omgångar och har fortfarande inte gjort mål, vilket innebär att man just nu ligger sist i gruppen. Man har verkligen inte varit utan sina chanser. Det är ett smärre mirakel att inget av alla AC Milans försök har slutat med nätrassel.

Vill du ha speltips till de största matcherna? Här hittar du oddsbonusar att använda när du spelar!

Kniven mot strupen för hemmalaget

Dagens kombattanter, AC Milan och PSG, möttes i Paris i den senaste omgången. Då bjöd Kylian Mbappé och hans lagkamrater på stor show och vann rättvist med tre mål mot noll. Detta innebär att fransmännen går in i omgång fyra som gruppledare, med två poch ner till både Dortmund och Newcastle och ytterligare två ner till AC Milan.

För hemma laget är kniven minst sagt mot strupen. Allra helst behövs en seger här för att man ska blanda sig i kampen om slutspelsplatserna på riktigt. Det är dock nästan viktigare att inte förlora och ett kryss vore inte helt katastrofalt inför de sista två matcherna, även om såklart inte är på något sätt optimalt.

Med det i åtanke väljer vi att spela på en dubbelchans där vinst för AC Milan och oavgjort är de vinstgivande utgångarna. PSG lär klara slutspelet även om de förlorar och visade dessutom i omgång två mot Newcastle att man inte är lika vassa utanför Paris som man är på hemmaplan. Det här är en match som AC Milan helt enkelt måsta ta poäng i.

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan