Speltips: Chelsea – Manchester City 12/11

Manchester City kan rycka i toppen och Chelsea behöver poäng för att kunna fortsätta drömma om Europa. Förutsättningarna ser lovande ut inför söndagens stormöte i Premier League. 

Speltips:Manchester City vinner
Odds:1.80
Spelbolag:Expekt
Avspark:17:30, söndag 12 november 2023
Tror du också på Manchester City? Rygga spelet hos Expekt!

Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Det är skilda världar när Chelsea och Manchester City gör upp i söndagens hetaste match i Premier League. På något sätt är matchen ett vägskäl, åtminstone för Chelsea. 

En vinst mot Manchester City skulle innebära att Chelsea hakar på i Europastriden. Då fortsätter man att skugga ett antal poäng bakom. Dessutom skulle man bevisa för sig själva och resten av fotbollsvärlden att man är att räkna med igen. 

Chelsea vann mot Tottenham sist och även om matchen i sig var speciell, med två utvisningar och ett anmärkningsvärt försvarsspel i Spurs, var det lite av en islossning för Chelsea. Att vinna ett derby mot ett formstarkt Spurs gav en boost till hela klubben. 

Nu behöver man bygga vidare på det. Det bästa sättet att göra det är med en ny trepoängare, men denna gång mot ett annat guldjagande lag. Problemet är bara att Manchester City är ännu bättre än Tottenham.

Letar du efter en ny bettingsida för Premier League? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar som kan användas på all engelsk fotboll.

Manchester City måste gälla som självklara favoriter

Hemmaplansfördelen, vinsten senast och det faktum att Nicolas Jackson äntligen gjorde mål på (några av) sina chanser gör att man kan luras att tro att Chelsea är lite bättre än vad man faktiskt är. 

Det är fortsatt klar fördel Manchester City inför den här matchen. Manchester City bör gälla som favoriter, enligt vår mening. Spelbolagen är också överens med oss och håller serieledarna som matchens solklara förhandsvinnare. 

Men vilket spel är aktuellt? Manchester City är ofta lite svårbedöma. Om man har sin bästa dag kan man vinna med 5-0 mot vilket lag som helst. Andra dagar blir det tätare matcher. Vad vi däremot känner oss mest trygga med är att Manchester City till slut hittar ett sätt att vinna. 

Det är just därför som vårt spel blir enkelt inför den här matchen. Manchester City att vinna spelas rakt upp och ner till 1.80 gånger insatsen hos Expekt. Varför krångla till det när det finns en så klar favorit?

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt