TVMatchen Betting » Fotboll » Nations League » Nations League omgång 4 » Nederländerna . Wales

Speltips – Nederländerna – Wales

Nederländerna tar emot Wales när grupp A4 spelar sina sista matcher innan semestern. Det orangea laget är tillbaka till sina forna dagar och leder gruppen före Belgien och Polen. Blir det tre poäng till här?

  • Tisdag, 20:45
  • De Kuip, Rotterdam

Nederländerna – tillbaka som ett storlag?

Nederländerna leder gruppen inför matchen på 7 poäng efter att krossat Belgien (!) med 1-4, och just Wales med 2-1. Senast kommer man från en 2-2-match hemma mot Polen.

Laget under van Gaals ledning har en fin svit på 12 matcher utan förlust, vilket är den bästa sviten de orangea har haft sedan 2012-2013 då den obesegrade sviten nådde hela 17 matcher.

Och inte förlorar de väl här heller, väl?

Holländarna har en ruskig svit mot Wales och har inte aldrig på 9 matcher.

Wales – mätta efter VM-kvalet?

Wales har blivit gruppens slagpåse och parkerar inför matchen på nedflyttning efter två förluster och ett kryss. Men så ledsna är nog inte walesarna då de lyckades med att kvala in till VM för första gången sedan 1958 efter att slagit Ukraina i playoffen.

Inför matchen har Wales endast 1 pinne och mycket talar för att det blir nedflyttning då det ter sig osannolikt att Polen eller Belgien ska lyckas sämre i den här gruppen.

Speltips Nederländerna – Wales

Hemmalaget har börjat återgå till fornstora dagar efter ha saknats i finrummet några år. Laget missade både EM 2016 och VM 2018 men var med i EM 2020 samt har kvalat in till Qatar-VM.

Deras fina svit till trots, så lyckas de ändå släppa in mål. Virgil van Dijk fanns med i 4-1-vinsten mot Belgien men sen dess har han åkt på semester. Det är fina ersättare, men det blir en annan stabilitet när han är på planen. Nederländerna var på väg mot en förlust efter att legat under med 2-0 mot Polen innan två snabba mål i andra halvlek räddade oavgjort för holländarna.

Wales har å andra sidan lyckats göra mål i sina matcher, trots den dystra resultatraden har man gjort minst 1 mål mot Polen (2-1), Nederländerna (1-2), samt Belgien (1-1).

Risken är att det blir avslaget, men BLGM – båda lagen gör mål känns intressant. Oddset på 1,94 BLGM hittar du hos Betinia.

Något som känns ännu bättre är dock över 2,5 mål till 1,75. Alla matcher utom en i den här gruppen har slutat över 2,5 mål och det var Belgien – Wales 1-1.