Speltips: Arsenal – Liverpool 7/1

Den tredje rundan i FA-cupen är i full gång och det riktigt stora favoriterna kliver nu in i ringen. Söndagen den 7 januari 2024 kan vi komma att säga hejdå till en av dem. På Emirates Stadium i London väntar nämligen en gigantmatch mellan Arsenal och Liverpool. Gästerna har det i sig att slå ut hemmalaget eller att åtminstone tvinga fram omspel.

Speltips:X2
Odds:1.84
Spelbolag:Expekt
Avspark:17:30, söndag 7 januari 2024
Rygga X2 hos Expekt – 100% upp till 1500kr!

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet är giltigt för endast nya spelare bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 6 juli 2023 och valt välkomsterbjudandet för casino. Minsta insättningen 100 kr. Spelaren har 60 dagar från registrering att aktivera sin välkomstbonus och inkluderade gratisspins. När första insättningen är gjort måste spelaren omsätta summan av sin insättning 20x innan spelaren kan hämta en 100% bonus upp till 1 500 kr samt upp till 30 gratisspins på Gates of Olympus.

Med chansen att möta lag från flera divisioner längre ner i seriesystemet skrek nog både supportrar till Arsenal och Liverpool ut sin frustration när de båda jättarna lottades mot varandra i FA-cupens tredje omgång. En av förhandsfavoriterna kommer alltså att bli utslagna redan i den här fasen av turneringen. Om det kräver en eller två matcher för att avgöra om det blir Arsenal eller Liverpool som får säga adjö återstår att se. Vid oavgjort på Emirates Stadium under söndagen väntar nämligen omspel i stället för förlängning och straffar.

Gunners har tappat farten helt och hållet. På bara några omgångar har man ramlat ner till fjärdeplatsen i Premier League samtidigt som Liverpool har stannat kvar uppe i toppen. Självförtroendet är inte direkt på topp i söndagens hemmalag, något som gästerna hoppas kunna utnyttja. Jürgen Klopps lag är i fin form och ser inte sig själva som underdogs här.

Formpilen pekar inte rätt för Arsenal

Oddsen säger att Arsenal är favoriter till att vinna den här matchen. Vi väljer dock att gå emot strömmen en aning och väljer att spela på en dubbelchans med oavgjort och seger till Liverpool som vinstgivande utgångar. Gästerna vet att de bara behöver ett kryss för att tvinga fram ett omspel på Anfield. Troligen känner man även att man har det i sig att vinna.

Valet att spela på X2 grundar sig till viss del i Liverpools fina form, men det största argumentet hittar vi i Arsenals insatser på sistone. Visserligen lyckades Gunners kryssa borta mot just Liverpool precis innan julafton, men efter det förlorade man två raka Londonderbyn. Samtidigt vann dagens gäster två gånger om mot först Burnley och sedan Newcastle. Formpilarna pekar åt helt olika håll för de båda lagen.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du speltips till de största matcherna!

100% bonus upp till 1 500 kr

  • Ett riktigt förmånligt välkomsterbjudande
  • Simpel och lättnavigerad hemsida
  • Stort utbud av både oddsmarknader och spelobjekt