Speltips: AC Milan – Borussia Dortmund 28/11

Den 28 november 2023 gör AC Milan och Borussia Dortmund upp på San Siro i den näst sista gruppomgången i Champions League. Gästerna säkrar sin plats i slutspelet vid seger. För AC Milan kan en förlust innebära uttåg om PSG slår Newcastle i den parallella matchen.

Speltips:X2
Odds:1.86
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:00, tisdag 28 november 2023
Spela på X2 hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Efter det två inledande omgångarna i Champions League-gruppspelet hade Borussia Dortmund inte gjort ett enda mål och låg sist i dödens grupp med en inspelad poäng. Sedan kom lyftet. Tyskarna slog Newcastle två gånger om och gick plötsligt om samtliga lag. Dortmund går in i tisdagens match borta mot AC Milan med vetskapen att slutspelsbiljetten är deras vid seger.

AC Milan kan fortfarande gå vidare även vid förlust, men då kräver det att inte PSG vinner mot Newcastle i den parallella matchen. Italienarna stod för sin vassaste insats hittills när man i förra omgången vann på hemmaplan mot just PSG. Skulle italienarna och fransmannen är det dock fördel till de sistnämnda tack vare bättre målskillnad från de två inbördes mötena.

Letar du efter en ny bettingsida? Här hittar du marknadens bästa oddbonusar!

Dortmund tänker inte förlora sin fördel

Det vore en lögn att säga att Borussia Dortmund har imponerat under gruppspelet. Men att man går in i den näst sista omgången som gruppetta i Champions Leagues svåraste kvartett säger ändå något om deras kapacitet. På pappret är AC Milan favoriter till segern här, man det är lätt att glömma bort att Dortmund bara har släppt in två mål på fyra omgångar.

Dortmund avslutar hemma mot PSG och skulle allra helst anlända till den matchen med en slutspelsplats redan säkrad. Samtidigt kommer man inte att förhasta sig i jakten på tre poäng. Det är viktigare att inte släppa AC Milan förbi sig än vad det är att behålla förstaplatsen. Med detta i åtanke väljer vi att spela på en dubbelchans där kryss och seger för Dortmund är de vinstgivande utgångarna. AC Milan kommer att spela med en större desperation som tyskarna ska kunna utnyttja.

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan