Speltips: Tottenham – Brentford 31/1

Det har blivit dags för en repris på en av premiäromgångens matcher. Den 31 januari 2024 ska Tottenham och Brentford återigen möta varandra i ett Londonderby. Spurs vill studsa tillbaka efter uttåget ur FA-cupen. Gästande Brentford har inte spelat match på en och en halv vecka och kan vara rostiga.

Speltips:Tottenham vinner
Odds:1.68
Spelbolag:Betsson
Avspark:20:30, onsdag 31 januari 2024
Tror du också att Tottenham vinner? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

2024 har inletts med ett något märkligt spelschema för klubbarna i England. Spel i båda cuperna har sett vissa lag spela matcher stup i kvarten medan andra har fått tillbringa majoriteten av sin tid på träningsplanen. Både Tottenham och dagens gäster, Brentford, har bara spelat tre matcher vardera trots vi nu är inne på månadens sista dag. Detta då båda slogs ut ur EFL-cupen i slutet av förra året.

Nu står årets blott andra Premier League-match på menyn för de båda. Brentford avslutade 2023 riktigt svagt, men tog en viktig seger hemma mot Nottingham Forest förra omgången. De hade nog önskat att man kunde bygga vidare på den insatsen så snabbt som möjligt men i och med att man åkte ur FA-cupen precis innan har Brentford inte spelat någon match sedan dess. Bortamtachen mot Spurs blir en slags omstart.

Spurs har fått upp farten på hemmaplan

Efter en fin höst tappade Tottenham farten under vintern och dalade flera placeringar i tabellen. Nu åkte man visserligen ur FA-cupen genom att förlora hemma mot Manchester City, men det finns ändå positiva tendenser att peka på från matcher på just hemmaplan. Spurs har nämligen vunnit sina tre senaste matcher på Tottenham Hotspur Stadium i ligaspelet.

Dessutom kommer man från en bortamatch mot Manchester United där man fick med sig en pinne efter att ha kvitterat två gånger om. Formpilen pekar försiktigt uppåt och vi väljer därför att spela på att Tottenham vinner den här matchen. Förvisso fick Brentford äntligen med sig en seger i förra omgången, men det har snart gått två veckor sedan dess. Dessutom har gästerna förlorat sina fem senaste tävlingsmatcher på bortaplan. Ett derby är alltid ett derby men det här är ett möte som Spurs värgrar tappa poäng i.

Vill du spela på Tottenham mot Brentford med en oddsbonus? Här hittar du speltips till de största matcherna!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan