Speltips: Sevilla – Real Madrid 21/10

Den 21 oktober 2023 kommer ett klassiskt möte att gå av stapeln på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. Sergio Ramos och hans Sevilla får besök att det stjärnfyllda Real Madrid. Detta blir första gången som Ramos ställs mot Los Blancos sedan han representerade just Sevilla som tonåring.

Speltips:2
Odds:1.88
Spelbolag:Betsson
Avspark:18:30, lördag 21 oktober 2023
Spela på bortaseger hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Det går inte att prata om Real Madrid utan att allra först nämna Jude Bellingham. Trots att han alldeles nyligen fyllde 20 spelar han som att han har tillhört den absoluta världseliten i tio år. Stjärnan värvades in från Borussia Dortmund för att ge extra spets till det redan förstklassiga mittfältet. Det har han också gjort, men det är framför allt målskyttet som har varit källa till de största rubrikerna.

Flera gånger om har Real Madrid räddats i slutminuterna av att Bellingham dykt upp och på måltjuvsmanér skickat hem segern till huvudstadslaget. Utan engelsmannen hade Los Blancos högst troligt inte gått in i lördagens match borta mot Sevilla som serieledare. Spelet har nämligen varit långt ifrån bländande, med mängder av frånfällen i backlinjen och en Vinicius Junior som varit skadar under stora delar av upptakten.

Bellingham blir tungan på vågen – igen

Att spela på bortaplan mot Sevilla är ingen lätt uppgift. Särskilt nu när man har förstärkt truppen med den gamle Real Madrid-legendaren Sergio Ramos. Att han nu gör sin första match mot Real Madrid sedan han representerade Sevilla säsongen 2004/05 ger duellen en sentimental dimension. Trots att det är hans gamla lagkamrater han möter kommer dock Ramos inte att lägga några fingrar emellan i närkamperna.

Real Madrid har avgått med segern vid samtliga av de fyra senaste tillfällena som dessa båda lag har ställts mot varandra. Detta, i kombination med Jude Bellinghams målform och ett lockande odds, gör att valet faller på ett spel på bortavinst här. Sevilla har trots Ramos återkomst inte nått upp till önskvärd nivå och kan inte förväntas hålla ut i 90 minuter mot gästernas anstormning.

Letar du efter ett en ny bettingsida att spela på? Här finner du speltips och marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan