Speltips: Royale Union – Liverpool 14/12

Den 14 december 2023 beger sig Liverpool till Belgien för att möta Royale Union i den sista omgången i Europa League-gruppspelet. Gästerna är redan klara för både avancemang och gruppseger. Royale Union behöver vinna samtidigt som man måste förlita sig på att Toulouse inte tar några poäng i den parallella matchen mot LASK Linz.

Speltips:X2
Odds:1.50
Spelbolag:Betsson
Avspark:18:45, torsdag 14 december 2023
Rygga X2 hos Betsson – 100% bonus upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Att Liverpool ens spelar i Europa League ses som en rejäl besvikelse bland supportrarna. De anser att laget alltid bör göra upp om slutspelsplatser i Champions League vid den här fasen av säsongen. Men efter förra årets femteplats i Premier League får man alltså nöja sig med spel i den näst mest prestigefulla av Europas tre turneringar.

Jürgen Klopps mannar har gjort ungefär vad man skulle kunna förvänta sig och är redan klara för slutspel, med en uddamålsförlust borta mot Toulouse som den enda plumpen i protokollet. Liverpool kan dessutom inte petas ner från förstaplatsen. Just den där förlusten i Frankrike är vad som gör att Royala Union inte har ödet i egna händer.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du speltips till de största matcherna!

Royale Unions desperation kommer att öppna luckor

Inför torsdagens omgång ligger Royale Union tre poäng bakom Toulouse. Dessa båda kryssade mot varandra i bägge matcherna mellan lagen. Toulouse har dessutom två mål bättre i målskillnad och har även gjort fler mål än belgarna. Detta innebär att Royale Union inte bara måste vinna mot Liverpool samtidigt som Toulouse förlorar mot Lask LINZ. Man måste även landa på bättre målskillnad för att kunna gå om dem och knipa slutspelsplatsen.

Detta kommer att tvinga Royale Union att trycka på framåt. I denna desperation lär luckor oundvikligen att öppna sig defensivt. Med tanke på att det är just Liverpool man möter är risken överhängande att det hörs nätrassel i andra fel ände av planen i stället. Samtidigt har gästerna egentligen inget att spela för. Vi följer därför den försiktiga vägen och spelar på en dubbelchans där oavgjort och seger för Liverpool är de vinstgivande utgångarna.

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan