Speltips: Manchester City – Crystal Palace 16/12

Den 16 december 2023 får Manchester City besök av Crystal Palace på Etihad Stadium. Hemmalaget har stått för några riktigt svajiga insatser på sistone och lär vara på jakt efter en urladdning. Börjar målen trilla in bakom Crystal Palace försvarslinje kommer det att bli svårt att stänga av kranen igen.

Speltips:Manchester City gör över 2,5 mål
Odds:1.78
Spelbolag:Betsson
Avspark:16:00, lördag 16 december 2023
Tror du också på en urladdning? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Att ligga fyra med nästan en halv säsong genomförd är inte något som Manchester City är särskilt vana vid. Men så ligger det faktiskt till efter några inte allt för imponerande prestationer i ligaspelet de senaste omgångarna. Den krampaktiga uddamålsvinsten borta mot Luton Town förra veckan var lagets första trepoängare på fem omgångar.

Visserligen är det Chelsea, Liverpool, Tottenham och Aston Villa som har ställt till det för Pep Guardiola i dessa matcher, men fyra poäng på fyra omgångar är långt ifrån godkänt för ett lag som City. Fansen har dessutom gått och väntat på en seger på Etihad Stadium sedan början av november. I fredagens match mot Crystal Palace måste man visa både supportrarna och resten av Premier League att man fortfarande är ett lag för guldstriden.

Publiken förväntar sig ett målkalas

Det är inga roliga förutsättningar som Crystal Palace ställs inför. Gästerna kommer att ställas inför en arena som hungrar efter ett målkalas och ett hemmalag som har en rejäl urladdning i sig. Att de dessutom bara har tagit en poäng på de fem senaste omgångarna gör inte direkt saken bättre för huvudstadslaget.

Alla dessa variabler gör att vi väljer att spela på att Manchester City gör över 2,5 mål. När dammarna väl brister är risken – eller chansen, beroende på vem man håller på – överhängande att det kommer att sekretariatet kommer att ha att göra under eftermiddagen. Vinst räcker inte om City vill visa resten av ligan varför man vann Premier League förra säsongen.

Letar du efter speltips till de största matcherna? Här hittar du oddsbonusar till marknadens bästa bettingsidor!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan