Speltips: Liverpool – Manchester United 17/12

Den 17 december 2023 är det dags för Premier League-säsongens första Northwest Derby. Liverpool och Manchester United drabbar samman i en av hela fotbollseuropas mest klassiska matcher. Här har vi att göra med en över hundra år lång rivalitet. Det är nästan på dagen fem år sedan United senast gjorde mål på Anfield.

Speltips:Liverpool gör över 2,5 mål
Odds:1.79
Spelbolag:Betsson
Avspark:17:30, söndag 17 december 2023
Tror du också att Liverpool gör minst tre mål? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Den 16 december 2018 gjorde Jesse Lingard mål för Manchester United i en 3-1-förlust borta mot Liverpool. Nästan exakt fem år har gått sedan den matchen och The Red Devils väntar fortfarande på nästa nätrassel på Anfield. Sedan Lingards mål har Liverpool stått för 15 kassar i rivalmötet på arenan.

Frågan är vad som svider mest för Uniteds supportrar, att man inte har gjort mål Anfield på fem år eller att besöket förra året slutade med en sån överkörning. Den matchen slutade nämligen 7-0 till Liverpool. En lika stor genomklappning är kanske inte särskilt trolig. Faktum kvarstår dock att hemmalaget går in som favoriter till segern.

Rinner det iväg igen?

Manchester United har haft en riktigt svajig säsong, med svaga långa perioder där spelet har varit undermåligt och dessutom en hel del problem utanför planen. Samtidigt har Liverpool ryckt upp sig efter femteplatsen i fjol och lämnade den förra omgången som serieledare.

Med tanke på hur det har gått de senaste gångerna som Manchester United har kommit på besök tror vi att Liverpool kommer att vara målglada återigen. Valet faller därför på att spela på att hemmalaget gör över 2,5 mål i matchen. Något man har lyckats med i sina fem senaste tävlingsmatcher. Samtliga av dessa har dessutom givit dem segern.

Letar du efter speltips till de största matcherna? Här hittar du oddsbonusar att använda när du spelar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan