Speltips: Galatasaray – Manchester United 29/11

Galatasaray tar emot Manchester United i den näst sista omgången i Champions League-gruppspelet. Blir det hemmaseger är gästerna uträknade i kampen om vilket lag som ska följa med Bayern München till slutspelet. Det är bäddat för en rafflande och troligen målrik tillställning.

Speltips:Över 2,5 mål
Odds:1.60
Spelbolag:NordicBet
Avspark:18:45, onsdag 29 november 2023
Spela på över 2,5 mål hos NordicBet – 100% upp till 500kr!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor.

Bayern München trampade gasen i botten på en gång och har behållit greppet om förstaplatsen i Grupp A. Tyskarna är redan klara gruppettor, men vem av FC Köpenhamn, Galatasaray och Manchester United som kommer att följa med dem är långt ifrån spikat. Manchester United ligger, efter förlusten i Köpenhamn senast, sist i gruppen med endast tre inspelade poäng.

En pinne före hittar vi Galatasaray och FCK. Danskarna innehar förstaplatsen tack vare fördel i inbördes möten. Det turkiska laget kan fortfarande gå vidare även om de förlorar under onsdagen. Då måste man dock slå FC Köpenhamn på bortaplan i slutomgången samtidigt som man måste förlita sig på att United faller mot Bayern.

Båda kommer att gå för segern

För att ha allt i egna händer behöver Galatasaray vinna den här matchen. En utgång som dessutom skulle innebär att Manchester United blir utslagna redan innan den sista omgången. Oavsett om turkarna kryssar eller förlorar kommer man att behöva slå FCK i slutmatchen, vilket borgar för att de kommer att gå för segern.

United måste jaga samtliga tre poäng här för att slippa förlita sig på att man ska lyckas vinna mot Bayern. Två lag med siktet inställt på motståndarnas straffområde uppmuntrar till en målrik tillställning. Vi väljer därför att spela på att det görs minst 2,5 mål i matchen. Förutom Uniteds 1-0-vinst mot FC Köpenhamn har samtliga av dessa båda lags matcher i Champions League den här hösten innehållit minst tre kassar.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du marknadens bästa bettingsidor!

100% upp till 500 kr

  • Välkomstbonus för alla typer av spelare
  • Upp till 500 kr extra att spela för
  • Stort spelutbud – spela på lägre ligor