Speltips: Danmark – Slovenien 17/11

Danmark tar emot Slovenien den 17 november i EM-kvalets nästa sista omgång. Båda står på 19 poäng efter åtta matcher, vilket innebär att en seger här innebär en plats i nästa sommars mästerskap i Tyskland. Räkna därför med två lag som kommer kämpa med näbbar och klor för att sno ut sig vinsten.

Speltips:Danmark vinner
Odds:1.57
Spelbolag:Betsson
Avspark:20:45, fredag 17 november 2023
Rygga spelet hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

I inledningen av kvalet såg det ut som att det skulle bli dubbla nordiska representater från Grupp H i EM 2024. Så ser det nu inte ut att bli. Finland har fortfarande en mikroskopisk chans att klättra upp på en andraplats, men det skulle i så fall ske på bekostnad av ett totalt ras för Danmark. Vi kan därmed så gott som säga tack och adjö till Finland redan nu.

För danskarna ser läget desto bättre ut. Seger under fredagskvällen garanterar en EM-biljett, men man har även en chans i slutomgången borta mot Nordirland ifall det inte skulle gå vägen mot Slovenien. Även fredagens gäster har allt i egna händer i den sista matchen, oavsett hur det går i Köpenhamn. Skillnaden för dem är dock att man då möter ett Kazakstan som också har chansen att norpa en EM-plats.

Danmark kan spela med större lugn

Vi kan räkna med att både Danmark och Slovenien kommer att gå helhjärtat för segern här för att på så vis säkra sin plats i EM. Danskarna kan dock spela med större lugn tack vare det lättare motståndet i slutomgången. Kazakstan lär slå San Marino utan större problem, vilket i så fall skulle framkalla en direkt avgörande match mellan dem och Slovenien – förutsatt att slovenerna inte vinner på Parken.

För Slovenien är förutsättningarna likadana i slutomgången oavsett om man förlorar eller kryssar mot Danmark under fredagen. Detta gör att vi troligen kommer att se ett gästande lag som tar större risker än vad man hade gjort annars, vilket leder oss till att spela på att Danmark vinner matchen. Fördelen av hemmaplan och möjligheten att säkra en EM-biljett kommer att vara bränslet som behövs för att slå Slovenien.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du bonusar från marknadens bästa bettingsidor!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan