Speltips: Atletico Madrid – Real Madrid 18/1

Den 18 januari 2023 har det blivit dags för det andra mötet på kort tid mellan Atletico Madrid och Real Madrid. Åttondelsfinal i Copa del Rey står på menyn i det huvudstadsderby. Atleti brukar ha förtvivlat svårt att besegra Real i utslagsmatcher.

Speltips:Real Madrid går vidare
Odds:1.78
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:30, torsdag 18 januari 2024
Tror du också att Real Madrid går vidare? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Trots mängder av skadeproblem har Real Madrid lite i smyg varit ett av de bästa lagen i Europa under den första halvan av säsongen. Detta mycket tack vare en defensiv som har lyft sig i nivå i jämförelse med i fjol. Ändå är det just i backlinjen som skadorna har drabbat laget som hårdast.

För Atletico Madrids del är det snarare offensiven som har förbättrats i relation till tidigare år. Vad som tidigare var ett defensivt stabilt lag som gjorde vad som behövdes i andra änden har nu blivit en väloljad målmaskin. Detta har dock kommit på bekostnad av ett försvar som släpper in fler mål än vad man hade kunnat vänta sig ett lag som leds av Diego Simeone.

Vill du spela på matchen med en oddsbonus? Här hittar du speltips till de största matcherna!

Real Madrid har redan slagit ut rivalerna en gång i år

Förra veckan gick Spanska Supercupen av stapeln – en turnering som Real Madrid vann efter att ha kört över FC Barcelona i finalen. Dessförinnan slog man ut just Atletico Madrid i semifinalen. Detta efter en rafflande tillställning där ledningen bytte händer flera gånger. 3-3 efter två halvlekar tvingade fram en förlängning.

Real Madrid vann till slut med 5-3 och fortsatte trenden av att vara det starkare laget i utslagsmatcher. Atleti har under senaste tio åren haft väldigt svårt att slå sina rivaler i cupspelsmatcher. Mest svider de två finalförlusterna i Champions League.

Det finns få lag som är lika vassa i cupspel som Real Madrid. Därför spelar vi helt enkelt att de går vidare från den här matchen. Om man gör det via seger efter ordinarie tid eller efter förlängning eller till och med straffar väljer vi att inte spekulera kring.

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan