Speltips: Aston Villa – Sheffield United 22/12

Premier League vrider upp frekvensen i spelschemat och matcherna kommer från och med nu fram till nyår att avlösa varandra i rasande takt. Fredagen den 22 december 2023 tar Aston Villa emot Sheffield United på Villa Park. Hemmalaget vet hur man bommar igen framför egen kasse.

Speltips:Båda lagen gör mål: nej
Odds:1.74
Spelbolag:Betsson
Avspark:21:00, fredag 22 december 2023
Tror du inte heller att båda lagen gör mål? Rygga spelet hos Betsson!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Samtidigt som de allra största klubbarna i Premier League tampas med varandra har Aston Villa sprungit om flera av dem. Unai Emerys lag är i strålande slag och går in fredagens hemmamatch mot jumbon Sheffield United som tabelltrea. Den senaste tiden har man inte vunnit med några större marginaler, men segrar har det inte desto mindre blivit.

Medan det är defensiven som har briljerat på sistone är det spelet på offensiv planhalva som har imponerat mest sett över hela den första halvan av säsongen. På 17 matcher har Aston Villa hunnit med att noteras för 37 mål. En siffra som bara Manchester City har lyckats överträffa.

Det börjar på allvar bli dags att prata om Aston Villa som en realistisk kandidat till topp fyra-placeringarna. Fortsätter de i samma takt som de rör sig i just nu kan det till och med finnas skäl att se dem som en del i guldstriden. En tanke som understryks av det faktum att man redan har hunnit med att besegra Tottenham, Manchester City och Arsenal.

Villa Park är en ointaglig fästning

Det är ingen lätt uppgift som Sheffield United ställs inför under fredagskvällen. Man reser nämligen till Birmingham med vetskapen om att inget gästande lag den här säsongen har lämnat Villa Park med poäng i resväskan. Aston Villa har vunnit samtliga åtta matcher i hemmaborgen och har i dessa duster gjort sammanlagt 25 mål framåt och endast släppt in fem bollar i egen kasse.

Till den här matchen väljer vi att spela på att båda lagen inte kommer att lyckas göra mål. Aston Villas defensiv är för bra hemma i Birmingham. Dessutom har Sheffield United stått för tolv kassar på hela säsongen, vilket sätter dem som självklar jumbo sett till målproduktion i Premier League. Vi tror att Aston Villa kommer att bomma igen här.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du speltips och marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan