Speltips: Aston Villa – Arsenal 9/12

Lördagen den 9 december 2023 får Premier Leauges bästa hemmalag, Aston Villa, besök av tabellettan Arsenal. Villa Park är en borg som ingen klubb hittills har lyckats inta och Aston Villa har inga planer på att det ska förändras. Det är dock svårast tänkbara motståndare som gästar. Poäng för hemmalaget bör ses som godkänt.

Speltips:1X
Odds:1.78
Spelbolag:Betsson
Avspark:18:30, lördag 9 december 2023
Rygga spelet hos Betsson – 100% upp till 500kr!

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Striden i toppen av Premier League har handlat så mycket om Arsenal, Liverpool, Manchester City och Tottenham att Aston Villas framfart nästan har smugit lite under radarn. Men faktum är att laget ligger trea i tabellen med snart halva säsongen avklarad. Fortsätter den hittills inslagna vägen börjar det snart på riktigt börja dags att behandla dem som ett lag för guldstriden.

Än är det dock en bit upp till toppen. Inför lördagens hemmamatch mot tabellettan Arsenal skiljer det fyra poäng mellan kombattanterna. Målet för Aston Villa är självklart att minska det till en poäng. Det kommer att bli lättare sagt än gjort, men med tanke på hur starka man är hemma på Villa Park borde man åtminstone kunna se till att hålla avståndet intakt.

Ligans bästa hemmalag

När Aston Villa tog emot Manchester City i onsdags stod man på sex vinster av sex möjliga på hemmaplan den här säsongen. De flesta tänkte nog att den trenden till slut skulle brytas där och då. Så blev inte fallet. I stället blev Leon Bailey när han skickade in matchens enda mål med dryga kvarten kvar.

Aston Villa är nu, tillsammans med Liverpool, ensamma om att fortfarande inte ha gjort något annat än att vinna på hemmaplan. I och med att man har något bättre målskillnad på Villa Park än vad Liverpool har på Anfield toppar Birminghamklubben hemmatabellen. Vi väljer att spela på en dubbelchans där hemmavinst och kryss är de vinstgivande utgångarna. Arsenal är trots allt Arsenal och ett kryss vore rimligt utifrån förutsättningarna. Samtidigt skulle nog ingen förvånas om Aston Villa vann igen.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

100% upp till 500 kr + 100 bonusspins

  • Bra välkomsterbjudande
  • Stort spelutbud: högre såväl lägre divisioner
  • Enkelt att hitta allt på sidan