De Minaur i Franska öppna. Kan De Minaur pressa upp tempot och få Zverev dålig? Hoppas.

Inför Zverev-De Minaur

Då ska vi se om det blir någon spännande kvartsfinal då, gott folk.

20:15 Zverev-De Minaur 1,37-2,90 Bethard

Det skulle ju faktiskt förvåna mig om det här inte blev jämnt. Är Zverev så bra att han bara raskar av De Minaur liksom? Jag tror inte det. Hoppas det inte heller. Vi vill ju ha en riktigt ordentlig match nu ikväll.

Stor övervikt för Zverev i de inbördes mötena, 7-2, men är det ens så konstigt? Jag menar, han är både äldre än De Minaur och har alltid varit den bättre spelaren, han är det fortfarande. Så att han vunnit de flesta av matcherna, det är väl ungefär sådär det ska vara.

Det som kanske är mer intressant är att det är 1-1 i år. De Minaur i United Cup, Zverev i Indian Wells. Och att De Minaur förstås är närmare nu än han varit förut. Zverev är uppe på en högre nivå än han brukar, men De Minaur höjning senaste halvåret är större. När de nu möts är de två toppspelare, det har de inte varit förut.

Allt kommer här handla om huruvida De Minaur kan sätta press på Zverev eller inte. Om De Minaur kan pressa upp tempot i bollandet så Zverev får det svårt att hinna med, då tror jag att De Minaur skulle kunna göra Zverev dålig. Sen har vi så klart, som alltid, Zverevs serve som en faktor och där, ja, De Minaur har ju bra returer men frågan är om hans sätt att returnera passar så bra mot Zverev. Lite tveksamt.

Jag ser i alla fall mycket framemot den här matchen och jag tror att De Minaur har en lite större chans än vad många tror.