tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 17/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Galatasaray och Barcelona som spelas på Nef Stadyumu 18:45, samt mötet mellan Lyon och Porto som spelas på Groupama Stadium 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Turkiet för att se när Galatasaray tar emot Barcelona returen av Europa Leagues åttondelsfinaler.

Första matchen slutade 0-0 i Katalonien så det är verkligen upp till bevis för Barcelona ikväll om de vill ta sig vidare till kvartsfinalerna. Galatasaray är kanske inte kända för att vara ett lag som spelar bra på bortaplan men på hemmaplan i Istanbul med fansen i ryggen kan turkarna fälla vilken gigant som helst.
Blir det en triumf för Galatasaray eller lyckas Barcelona ta sig vidare till nästa omgång?

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrike för att se när Lyon tar emot Porto i returen av Europa Leagues åttondelsfinaler.

Första mötet vanns av Lyon med 1-0 i Portugal i förra veckan efter mål av brassen Lucas Paquetá. Lyon har nu inte bara fördelen av ett måls ledning utan även av hemmaplan i andra mötet så det krävs en fin prestation av Porto om de ska ta sig vidare.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo