tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 29/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Chelsea och Brighton som spelas på Stamford Bridge 20:30, samt mötet mellan Brentford och Manchester City som spelas på Brentford Community Stadium 21:15.

I kvällens första match beger vi oss till sydvästra London för att se när Chelsea tar emot Brighton i omgång tjugo av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tredjeplats i tabellen, kvällens motståndare Brighton ligger på en elfteplats.
Chelsea är obesegrade i sina fyra senaste matcher i ligaspelet, kan man ta tre nya poäng mot ett Brighton som enbart vunnit en av sina tolv senaste matcher i Premier League.

I kvällens andra match beger vi oss till västra London för att se när Brentford tar emot Manchester City i omgång tjugo av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en fjortondeplats i ligan, kvällens motståndare Manchester City ligger inför kvällens match på en förstaplats i tabellen.
Manchester City har ångat på ordentligt den senaste tiden och verkar inte kunna sluta vinna, Manchesterlaget har gjort sjutton mål på sina tre senaste matcher.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo