tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 24/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Dinamo Zagreb och Sevila som spelas på Maksimir Stadion 18:45, samt mötet mellan Olympiakos och Atalanta som spelas på Karaiskakis-stadion 18:45.

I kvällens första match beger vi oss till Kroatien för att se när Dinamo Zagreb tar emot Sevilla i andra rundan av sextiondelsfinalerna i Europa League.

Sevilla är den klubb med flest titlar i Europa Leagues historia, Sevilla har tagit hela sex titlar varav fyra har vunnits de senaste åtta åren så vi kan räkna med att dem kommer gå långt i även årets upplaga av turneringen.
Sevilla leder efter första matchen mötet med 3-1 och är stora favoriter att ta sig vidare till nästa omgång.

I kvällens andra match beger vi oss till Grekland för att se när Olympiakos tar emot Atalanta i andra rundan av sextiondelsfinalerna i Europa League.
Det första mötet i Bergamo slutade med vinst till Atalanta med 2-1, bägge Atalantas mål gjordes av backen Berat Djimsiti.

Atalanta har inte varit i någon kanonform den senaste tiden då dem endast vunnit en av deras sju senaste tävlingsmatcher, det gäller att dem får spelet att stämma ikväll när man möter ett Olympiakos som är obesegrat i grekiska ligan efter tjugotre spelade omgångar.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo