tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 22/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Chelsea och Lille som spelas på Stamford Bridge 21:00, samt mötet mellan Villarreal och Juventus som spelas på Estadio de La Cerámica 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Chelsea tar emot Villarreal i första rundan av sextiondelsfinalerna i Champions League.

Chelseas anfall har inte riktigt fått den utveckling man hade hoppats på när man plockade in Romelu Lukaku i somras. Londonklubben ligger på en tredjeplats i ligan men man hade nog hoppats på att framförallt anfallet skulle sitta bättre i den här fasen av säsongen.

Dem regerande Ligue 1-mästarna Lille tog sig vidare till slutspelet genom att vinna Grupp G framför RB Salzburg, Sevilla och Wolfsburg. Både Lille och Chelsea förlorade en gång vardera under gruppspelsfasen, Lilles förlust kom mot RB Salzburg och Chelseas förlust kom mot Juventus.
Chelsea får ses som favoriter i kvällens match men det lär bli en jämn kamp lagen emellan.

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrike för att se när Villarreal tar emot Juventus i första rundan av sextiondelsfinalerna i Champions League.

Juventus tog sig vidare till slutspel genom att vinna Grupp H framför Chelsea, Zenit och Malmö FF, trotts att ligaspelet inte stämde under inledningen av säsongen så tog man hela femton poäng av arton möjliga i gruppspelsfasen.

Juventus reser nu till Spanien utan bland annat Chiesa, Dybala och Chiellini till sitt förfogande, man har dock nya förvärven Dusan Vlahovic och Denis Zakaria tillgängliga för spel.
Den Italienska ligafyran har dippat lite i form dem senaste veckorna då dem har spelat oavgjort i tre av sina fyra senaste ligamatcher, kan man övertyga ikväll och slå ett Villarreal på bortaplan?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo