tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 16/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Chelsea och Everton som spelas på Stamford Bridge 20:45, samt mötet mellan Liverpool och Newcastle United som spelas på Anfield 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till London för att se när Chelsea tar emot Everton i omgång sjutton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tredjeplats i ligan, kvällens motståndare Everton ligger på en fjortondeplats.
Chelseas form har dippat lite de senaste omgångarna och dem har tappat poäng i tre av sina sex senaste ligamatcher. Nu ställs Chelsea mot ett krisande Everton som endast har vunnit en av sina tio senaste ligamatcher.

I kvällens andra match beger vi oss till Anfield för att se när Liverpool tar emot Newcastle United i omgång sjutton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en andraplats i tabellen, kvällens motståndare Newcastle United ligger på en nittondeplats.
Ett högt flygande Liverpool ställs mot ett Newcastle som än så länge har haft en tuff säsong på planen. Newcastle släpper in mer än två mål per match i snitt och dem lär få det jobbigt ikväll när dem möter ett Liverpool som snittar +2.5 mål per match.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo