Gonzalez och Molteni. Inte unga, men bra, Gonzalez/Molteni.

Sinner med flera i tisdagens spelhörna

Igår gick det sämre med miss på både Kloker och Toker men Blyger, där är vi åtminstone fortfarande obesegrade efter att Ruud slog Fritz igår.

Här kommer dagens förslag. Kom ihåg, vi spelar bara för pengar vi har råd att förlora och vi gör det i högsta grad ansvarsfullt, eller hur?

Blyger

Sinner – 1,20 Bethard

Det fanns två ganska bra Blyger-alternativ i Sinner och Alcaraz men mitt val faller på Sinner. Jag tycker han känns tryggare och jag ser inte riktigt hur Dimitrov ska mäta sig med honom spelmässigt. Det krävs skada eller liknande för att Sinner ska förlora här skulle jag säga. Något konstigt måste hända helt enkelt.

Kloker

Gonzalez/Molteni – 2,20 Bethard

Ett av världens bästa par förra året, Gonzalez/Molteni och de fick avsluta året med att spela slutspelet. I grunden extrema grusspelare båda två och ja, starkt par helt enkelt. De möter här Machac och Zhang som båda har väldigt bra fokus när de spelar dubbel och de har också lyckats bra tillsammans men här tycker jag de övervärderas. Vi har favoriten här och en klockren Kloker.

Toker

Walton – 2,80 Bethard

Vi plockar Toker utanför Franska öppna. Nämligen från challengern i Surbiton. Visste ni förresten att grässäsongen är igång? Den här spelas alltså på gräs i England. Walton, som precis blivit topp-100 efter att ha varit en komplett maskin på challengertouren möter här Evans. Evans som är dokumenterat skitbra på gräs. Walton har faktiskt inte spelat på gräs på professionell nivå ännu men australiensare som han är, han har garanterat bra erfarenhet av underlaget. Och Evans, helt ärligt, han är totalt värdelös just nu och frågan är om ens gräset kan hjälpa honom. Walton är värd chansningen tycker jag.