fulltraff

Spela nya ”Fullträff” hos Svenska Spel

Svenska Spel fortsätter med att bredda sitt spelutbud med ytterligare ett högvinstspel när dem nu lanserar spelet ”Fullträff”!

”Fullträff” är ett kupongspel likt Svenska Spels andra klassiska favoriter. Den största skillnaden mellan ”Fullträff” och spel som ”Stryktipset” och ”Europatipset” är att man här istället ska gissa rätt antal mål istället för resultat.

*Notera att det här är en sponsrad länk

Vinstpott på minst femtio miljoner kronor!

Likt Svenska Spels tidlösa klassiker ”Stryktipset” så är målet här pricka in tretton rätt. Dock så är det här inte någon fråga om vilket lag som ska vinna matchen utan när det kommer till ”Fullträff” baseras spelet istället på antal mål gjorda i en match.

Du spelar på allt från noll mål i en match til sju mål eller flera. Prispotten för högsta vinsten på tretton rätt kommer alltid att vara mins femtio miljoner kronor och växer för varja omgång som ingen har tretton rätt.

Hur spelar man ”Fullträff”?

Logga in på ditt spelkonto och klicka in på ”Spel” och sedan ”Fullträff” som du finner i toppen av rullgardinen. När du sedan har klickat in på ”Fullträff” kommer du in på veckans kupong.

Varje veckas kupong består sedan av tretton matcher från ligor runtom i Europa och det är din uppgift att gissa rätt antal mål i alla dessa matcher likt exemplet nedanför.

Bild från Svenska Spels hemsida

Som du ser så kan du välja ett eller fler val av antal mål på en och samma match, kupongen blir dock dyrare desto fler tillval du har på din kupong.

Det släpps en ny kupong av ”Fullträff” varje vecka och spelstopp är 15:59 på lördagar.
Du kan spela ”Fullträff” både online och i butik, du kan lägga kuponger själv eller köpa färdiga system ensam eller med dina vänner.

*Notera att det här är en sponsrad länk