Streama Finland – USA

Maj månad innebär att årets Hockey-VM är kommen! Först ut på isen är Finland mot USA i premiären, där de förstnämnda är delad värdnation för mästerskapet. Vi tar en titt på hur du kan streama Finland – USA utan extra kostnad.

  1. Gå till Bet365 via denna länk.
  2. Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor.
  3. Se till att ha ett plussaldo på kontot eller placera ett spel på matchen.
  4. Streama Finland – USA och resten av Hockey-VM via Bet365 online.

Streama Bayern München – Schalke 04 utan extra kostnad hos Bet365

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+.

Livestreama Finland – USA 

Nu är vi här! Hockey-VM startar under fredagen den 12/5 och först ut är alltså Finland mot USA i premiärmatchen – en tungviktsbatalj. Det finns flera sätt att se matcherna från mästerskapet och för de som vill livestreama Finland – USA är Bet365 vårt favoritalternativ.

Genom Bet365, som primärt är ett spelbolag, kan man se hela mästerskapet som medlem – men det kräver som nämnt att man skapar ett konto, gör en insättning och behåller ett plussaldo på spelkontot. Med andra ord finns det inga krav att aktivt spela för att nyttja Bet365 TV.

Stream Finland – USA i mobil

Den som vill se Finland – USA stream kan göra det via dator, läslatta men också streama via mobilen också. Detta sker antingen via speloperatörens mobila webbläsarversion alternativt applikationen.

Givetvis är det med bra kvalitet på streamingen, men man ska vara medveten om att det saknas kommentatorer, införstudio samt halvtidssnack till skillnad från via TV.

FAQ

Var kan jag streama Finland – USA?

Premiärmatchen mellan Finland och USA streamar du hos Bet365.

När är nedsläpp för matchen?

Fredag 15:45, 12/5, är det nedsläpp för matchen mellan Finland och USA.

Är det gratis att streama matchen?

Att streama Finland – USA sker utan extra kostnad men det krävs att du har ett finansierat spelkonto hos Bet365 för att låsa upp det. Du kan även placera ett bet på matchen för att få tillgång till streamingen.