TV-sporthelgen V 42 – Massvis med fotboll

Viasat drar denna helg igång sin stora fotbollssatsning när La Liga och Serie A adderas till deras tablå. Utöver Premier League möten som Tottenham – Liverpool 13.45 på lördag och  Everton – Manchester United 16.00 också på lördag så kommer det att bjudas på bland annat matcher med Real Madrid, Barcelona, Celta Vigo, Juventus, Inter och Palermo.

Huvudmatcherna:
Real Madrid – Levante, lördag 16.00 på Viasat Fotboll och Viaplay.
Barcelona – Rayo Vallecano, lördag 20.30 på Viaplay och Unbiet.
Villareal – Celta Vigo, söndag 12.00 på Viaplay och Unibet.
Inter – Juventus, söndag 20.40 på Viaplay och Uniet.
Bologna – Palermo, söndag 12.30 på Viaplay och Unibet.

Missa inte heller den fortsatta guldstriden på hemmaplan. Allsvenskan går in i omgång 28 av 30 och det med stora och viktiga matcher som till exempel Halmstad mot AIK på söndag klockan 15.00 i C More Sport och C More Live, matchen streamas också på cmore.se och Viaplay. Fler viktiga möten kommer på måndag med Djurgården – Göteborg och Elfsborg – Norrköping dessa matcher sänds i C Mores kanaler.
Och en sista men ack så viktig grej denna fotbollshelg för oss fotbollsintresserade svenskar: Play-off mötena i kvalet till EM 2016 lottas på söndag klockan 11.20 på Eurosport 2 och SVT 1.

I övriga sportvärlden finns det såklart mycket annat att följa. Inom hockeyn blir det många matcher i allsvenskan och SHL och i NHL som nyligen drog igång den nya säsongen. Fredag och lördag natt är smockfulla av NHL matcher som samtliga sänds i Viasats kanaler med start 01.00 och som sedan fortsätter genom natten.
Rugby VM fortsätter med kvartsfinaler.
ATP-touren i Shanghai fortsätter med final på söndag, vilka som möts där återstår att se. Tennisen ifrån Shanghai sänds i C More Tennis och kan streamas på cmore.se och Unibet.