England mot USA (Foto: CHANDAN KHANNA / AFP)

INFÖR ENGLAND MOT USA: FÖRHANDSTITT OCH SPELTIPS

Notera att inlägget innehåller betalda länkar

Arena: Al Bayt Stadium
Tid: 20:00 25/11-2022 (Fredag)
Kanal: SVT1 och SVT Play

England var bland de lag som öppnade bäst under den första omgången när de vann med 6-2 mot Iran. Nu ställs man mot USA i vad som kan bli Englands svåraste uppgift i gruppspelet.

Bellingham från klarhet till klarhet

I matchen mot Iran fick England fart på flera av sina offensiva spelare. Bukayo Saka, Raheem Sterling och Jude Bellingham var några av de spelare som kom igång på bästa tänkbara sätt genom att göra mål i öppningsmatchen.

Bellingham stod för en riktigt fin prestation matchen igenom och utöver att göra matchens första mål dominerade han mittfältet från början till slut. Bellinghams fina prestation bör se honom säkra startplatsen bredvid Declan Rice på Englands innermittfält framför Kalvin Philips som är på väg tillbaka från en axelskada.

Kan USA undvika förlust?

USA startade bra mot Wales och ledde matchen från den trettiosjätte minuten efter det att Timothy Weah gjort sitt första VM-mål. USA hade sedan ledningen i matchen fram tills det att Gareth Bale kvitterade från straffpunkten i den åttioandra minuten.

Efter att ha spelat oavgjort med Wales behöver nu USA till allra högsta grad försöka undvika att tappa alla tre poäng mot England. Det är dock ingen lätt uppgift USA står inför, speciellt med tanke på att man fick se startspelarna Weston McKennie och Yunus Musah gå av skadade i premiärmatchen. Det återstår fortfarande att se om McKennie eller Musah kommer till spel mot England.

Speltips England – USA

England är stora favoriter till att följa upp med en andra vinst i gruppspelet genom att slå USA. Ett spel på rak vinst till England ger just nu x1.58 insatsen samtidigt som en vinst för USA ger hela x6.00.

För att hitta något ordentligt spelvärde på England får man dyka lite djupare bland oddsen. Om man ser till Englands förra match mot Iran så dominerade man från början till slut, trots detta släppte man ändå in två mål bakåt, något som bör oroa engelsmännen. Sett till att England inte är så täta defensivt som man kanske hade trott tycker vi att spelet på att England ska vinna samtidigt som båda lagen gör mål är väldigt intressant, spelet ger just nu x3.20 insatsen.

Ett annan marknad som är intressant är spel på målskytt i matchen. Även om Harry Kane inte lyckades näta mot Iran är oddset x2.10 på att Kane gör mål när som helst i matchen lockande.

Hitta alla oddsen hos ComeOn

18+ år – Regler & vilkor gäller | Stödlinjen.se


Se alla matcher från VM nedanför

© TVmatchen.nu – Fotboll på TV