NELSON ALMEIDA / AFP

Inför Brasilien mot Serbien: Förhandstitt och speltips

Notera att inlägget innehåller betalda länkar

Arena: Lusail Iconic Stadium
Tid: 20:00 24/11-2022 (Torsdag)
Kanal: TV4 och C More

Under VM’s femte dag är det dags för Grupp G’s första spelomgång. Det innebär att vi får se turneringsfavoriterna Brasilien att spela för första gången i VM 2022.

Grupp G är en av dem grupperna där man ser en klar favorit i Brasilien men har svårt att plocka ut en favorit till att knipa andraplatsen.  Detta är då resterande lag som är Serbien, Schweiz och Kamerun känns väldigt jämna på pappret.

Håller Brasilien för favoritskapet?

Brasilien är inte bara favoriter att vinna sin grupp och ta sig vidare till slutspelet utan inför turneringen är man favoriter att ta hem sin sjätte VM-titel.
Brasilien har en helt fenomenal trupp till sitt förfogande med världsspelare genom hela startelvan och på bänken.

Brasilien har även välsignats med en grupp som man på pappret ska kunna ta sig vidare från utan några större bekymmer.
Bland Brasiliens motståndare är det svårt att peka ut vilket lag som kommer att bli deras största hot i gruppspelet. Med det sagt ska dock Brasilien på förhand slå alla dessa lag komfortabelt.

Kan Serbien överraska?

Som sagt så kommer kampen om andraplatsen att bli tuff då Serbien, Schweiz och Kamerun är så pass jämna på pappret.
Ser man till oddsen på vilket lag som bör sno andraplatsen så är Schweiz med x1.90 knappa favoriter framför Serbien som ger x2.10 på att gå vidare ur Grupp G. Underdog i gruppen är enligt oddsen Kamerun som ger x5.00 att gå vidare till slutspelet.

I Serbien finner vi bland annat duktiga mittfältare som Dusan Tadic, Sergej Milinkovic-Savic, Filip Kostic och Ivan Ilic. Dessa mittfältare tillsammans med anfallstrion Luka Jovic, Aleksandar Mitrovic och Dusan Vlahovic kan mycket väl ställa till med problem i Grupp G.

Men även om det är duktiga spelare som Serbien har till sitt förfogande så är det kanske inte mot Brasilien man ska göra det. Vi har förvisso sett större skrällar hända under VM men vi tror att Brasilien blir för svåra i öppningsmatchen.

Speltips Brasilien – Serbien

Matchvinnaroddsen visar på att Brasilien är stora favoriter att vinna matchen, rak vinst för Brasilien ger just nu x1.51 insatsen samtidigt som vinst för Serbien ger x6.50.
Vi tror inte bara att Brasilien vinner utan vi räknar med att man gör det med minst ett måls handikapp. Spelet på Brasilien -1 (spread) ger x2.40 insatsen.
Vi rekommenderar även ett spel på Neymar som målskytt i matchen, Neymar att göra mål när som helst ger x2.20 insatsen.

Hitta alla oddsen hos ComeOn


Se alla matcher från VM nedanför

© TVmatchen.nu – Fotboll på TV