Vinner Arsenal Europa League får du 17 gånger pengarna

Den första helengelska finalen i Europa League sedan 1971/72 väntar och för att fira detta har 888sport slagit på stort med dubbla oddsboostar. Satsa en 50-lapp och få 12x pengarna på Chelsea-seger eller om du tror Arsenal vinner får du hela 17x insatsen. Det innebär att en insats på 50 kronor kan ge dig hela 850 kronor tillbaka. Läs mer längre ned i artikeln om hur du ska göra för att ta del av erbjudandet.

London dominerar 2019

Förutom att Tottenham i helgen ska spela final i Champions League väntar det dubbelt London i årets final av Europa League. De fans som är på plats förtjänar en medalj för att ha rest drygt 4500 mil till Azerbadjans huvudstad Baku. En som däremot inte är på plats är Henrikh Mkhitaryan vars säkerhet inte kunde garanteras på grund av en konflikt mellan värdlandet Azerbadjan och Mkhitaryans hemland Armenien. Därmed finns 30-åringen inte med i den trupp som ska försöka bärga titeln och en direktplats till nästa års Champions League. ”Gunners” saknar också Bellerin, Holding, Mavropanos, Ramsey och Suarez. Danny Welbeck är osäker till spel på grund av skada men finns med i truppen som rest till Baku.

Motståndaren Chelsea saknar inte någon spelare på grund av politisk konflikt men däremot finns det tongivande spelare som kan missa matchen. Stjärnmittfältaren och världsmästaren Kanté är osäker till start men återfinns i alla fall i matchtruppen. Det gör däremot inte Ampadu, Hudson-Odoi, Loftus-Cheek, Rudiger och holländska van Ginkel – alla på grund av skador.

Chelsea är något överraskande favoriter

Chelsea som vann turneringen 2012/13 är favoriter att vinna årets upplaga enligt spelbolagen. De blåklädda har gått obesegrade genom hela Europa League och skulle laget lyckats bärga titeln blir Chelsea den första klubben någonsin att vinna turneringen utan att förlora och hade en stark avslutning i Premier League. Däremot blev det förlust i senaste derbyt mot Arsenal med 2-0 i Premier League.

Arsenal i sin tur har fyra raka matcher utan att förlora i Europa League och har samtidigt bara en förlust mot Chelsea på de sju senaste interna mötena. Arsenals försvar har stundtals varit horribelt de senaste säsongerna men framåt presterar Aubameyang och Lacazette regebundet. Den giftiga duon har stått för en hög procent av Arsenals mål denna säsongen och går aldrig att räkna bort. Tilläggas bör även att den uteblivna fjärdeplatsen i Premier league och därmed uteblivet Champions League-spel gör att Arsenal bör vara det mer hungriga av de båda final-lagen. Klarar “Gunners” att ta titeln kommer nye tränaren Emery att hyllas stort, redan i första säsongen som ansvarig för klubben efter att han tagit över efter Arséne Wenger.

Boostade odds i Europa League-finalen – så fungerar erbjudandet

888sport ger dig möjligheten att få boostade odds på såväl Chelsea (12.0) som Arsenal (17.0) i årets final av Europa League i Baku, Azerbadjan.

Följ dessa steg

1. Skapa ett konto hos 888sport genon att klicka här.

2. Använd koden 888BO vid registrering och sätt in 100kr.

3. Få boostade odds på Chelsea (12.0) eller Arsenal (17.0) i finalen av Europa League.

4. Högsta kvalificerade insats som räknas till erbjudandet är 50 kronor.

5. Regler & Villkor gäller – besök 888sport för full överblick