Champions League 2020. Champions League-bollen. (Photo by PAU BARRENA / AFP)

Semifinaler i Champions League 2020 / 2021

Det är tisdag och det är dags för returer i Champions Leagues semifinaler. Matcherna förra veckan var jämna, åtminstone sett till resultaten, och det är bäddat för riktigt laddade matcher här, när egentligen samtliga fyra lag kan gå vidare.

I den första matchen var det PSG som höll i taktpinnen länge och var det bättre laget i den första halvleken. Det kändes som att City var helt kalla och att det skulle bli en PSG-vinst här. Men Navas i PSG-målet sjabblade in ett misslyckat inlägg från de Bruyne och sen helt plötsligt var det match igen. City fick ny energi medan PSG tappade andan. Ett par minuter senare tog City ledningen genom Riyadh Mahrez och katastrofen var ett faktum. Det följdes upp med ett frustrerat rött PSG-kort på Idrissa Gueye. Så det är minst sagt uppförsbacke i kväll för PSG även om möjligheten finns.

Hos NoAccountBet.se får du alltid odds med bra spelvärde på Champions League!
Åldersgräns 18 år

Chelsea bjöd Real Madrid på hårt motstånd och kunde gjort fler mål än vad det blev. Matchen slutade 1-1 och nu är det dags att spela returen på Stamford Bridge – kan Tuchel lyckas med det här? Det vore en riktigt bragd om han lyckas ta Chelsea till en CL-final efter att ha kommit in i januari i ett Chelsea som underpresterade trots sina dyra värvningar.