-->

PSG:s otroliga transferfönster

PSG som badar i pengar har haft en riktigt stark transfersommar. Spelare i absolut världsklass har anslutet – gratis dessutom – och grädden på moset blir ju så klart Leo Messi som till synes kritar på för två år.


PSG:s bästa bosmanövergångar 2021

Leo Messi

Den här snubben behöver ingen större introduktion. Messi tvingades till slut lämna Barcelona, och ansluter till PSG gratis. Men lönen kan vi anta inte är lika gratis för PSG. Man hade kunnat tro att Messi skulle pensionera sig i Barcelona, men i och med att VM är i Qatar 2022 så vill han hålla sig på högsta nivån ett tag till.


Gianluigi Donnarumma

Donnarumma meddelade tidigt att han skulle lämna Milan, klubben där han spenderat hela sin karriär i. Den nya klubbadressen blev PSG, även fast PSG hade ett starkt målvaktsteam i form av framför allt Keylor Navas. Men visst tar Donnarumma över förstaplatsen här.


Sergio Ramos

Det blir intressant att se vilken roll Ramos tar här. Han är trots allt 35 år och fick ta mycket tid på bänken i Real förra säsongen. Det är möjligt att han mest kommer för att sätta en vinnarkultur och bli en personlighet i omklädningsrummet. Eller så förvånar han och blir återigen en kugge i mittförsvaret.Georginio Wijnaldum

30-årige Wijnaldum kanske inte framstår som den största stjärnan i det här sällskapet. Men han var en viktig kugge i Liverpool i 5 år och vann både ligan och Champions League under den tiden. Under EM fick vi även se en mer frejdig och offensiv sida från honom, så han kommer nog briljera än mer i PSG än vad gemene man tror.