Fulham mot Liverpool Foto: Cristiano Pinto | Unsplash

Förhandstitt Fulham mot Liverpool

Nykomlingarna Fulham tar emot titelaspiranterna Liverpool i Premier Leagues första omgång.
Fulham kunde inte ha ställts mot ett tuffare motstånd i sin första match tillbaka i Premier League. Liverpool å andra sidan är nog glada med att öppna säsongen mot ett enklare motstånd och hoppas kunna stänka dit några kassar.

Det har gått mer än ett år sedan de två lagen möttes den 7 mars 2021. Då chockade Fulham med att sno med sig alla tre poäng från Anfield efter mål av Mario Lemina. Mötet innan detta slutade 1-1 på Craven Cottage, Fulham har med andra ord spelat ihop till fina resultat de senaste två matcherna.

Fulham kämpar för överlevnad

Fulham har gjort ett par gedigna övergångar den här sommaren och vi kan nog räkna med att de kommer jobba på att förstärka ytterligare.
De klara värvningarna så här långt för Fulham är brasilianske Anders Peirera från Manchester United, Joao Palhinha från Sporting Lissabon, Kevin Mbabu från Wolfsburg, Bernd Leno från Arsenal samt Manor Solomon på fri transfer.

Fulham har gjort några riktigt bra värvningar då de har fått in en hel del rutin då de flesta av dessa spelarna har varit givna i startelvan hos sina före detta klubbar.
Fulham kommer verkligen behöva all hjälp de kan få för att hålla sig uppe i Premier League till säsongen 2023. Nyckeln i att bli klar i Premier League kan redan finnas i laget i form av Aleksandr Mitrovic som var helt fenomenal förra säsongen i Championship där han slog målrekordet med 43 mål på en säsong.
Om Mitrovic kan hitta tillbaka till den formen i Premier League har Fulham absolut en chans att överleva i Premier League.

Liverpool på jakt efter den tjugonde titeln

Jürgen Klopp är ute efter sin andra och Liverpools tjugonde ligatitel. Efter att ha missat ligatiteln med minsta tänkbara marginal förra säsongen samtidigt som de förlorade Champions League-finalen några dagar senare så lär Liverpool vara hungrigare än någonsin på att vinna de stora titlarna.

Liverpool har visat sin ambition under sommaren genom att spendera stort under transferfönstret. Liverpool har plockat in uruguayanske anfallaren Darwin Nunez som anländer från Benfica i en affär värd cirka 100 miljoner euro. Nunez har stått för en hygglig start i Liverpooltröjan under försäsongen och kan mycket väl öppna sitt målkonto i Premier League på Craven Cottage i helgen.
Utöver Nunez har Liverpool även värvat Fabio Carvalho från helgens motståndare Fulham och Calvin Ramsay från Aberdeen.

Liverpools största övergångsnyhet från den här sommaren handlar dock om en spelare som har lämnat och det är Sadio Mané som har gått till Bayern München. Mané har varit en enormt viktig pjäs i anfallet hos Liverpool de senaste säsongerna så det kommer att krävas att Luis Diaz tar större plats samtidigt som Darwin Nunez står för några fullträffar.

Odds på Fulham mot Liverpool

Om du som Fulham-fan vill betta med hjärtat i lördagens match finns det fina odds att hämta på en Fulhamvinst. Fulham att vinna matchen ger x10.00 insatsen.

Vårt tips är dock att spela i Liverpools favör, Liverpool är stora favoriter att få slut på sitt Fulham-spöke under lördagen. Liverpool att vinna matchen ger x1.25 insatsen, vill man hitta några värde i att spela på en Liverpoolvinst rekommenderar vi därför att spela på till exempel att Nunez eller Salah att göra mål i matchen. Nunez att göra mål när som helst i matchen ger x1.95 medan Salah ger x1.80.

För den som känner sig lite modigare och vill spela på att Liverpool vinner stort skulle vi även vilja rekommendera ett handikappspel. -2 Liverpool ger x2.75 och -3 Liverpool ger x5.00, inte dåligt med tanke på att Liverpool har en tendens att göra mycket mål på sina ligapremiärer. Liverpool inledde säsongen 2021/22 med att slå Norwich med 3-0, säsongen innan inledde man ligaspelet med att göra fyra mål på Leeds och även säsongen innan dess vann man med 4-0, även då mot Norwich.

Oddsen hittar du hos Bet365

Var och när?

Crystal Palace mot Arsenal spelas lördagen den sjätte augusti klockan 13:30 på Craven Cottage i London.

Matchen visas på Viaplay samt kanalen V Sport Premium.