Tottenham - Leeds (Foto by JACK GUEZ / AFP)

FOREST – SPURS: Contes svit fortsätter?

När? Söndag 28 augusti, kl. 17.30
Var? The City Ground, Nottingham
Senaste mötet: Spurs 3-1 Forest, Ligacupen 2014/15
TV: Viaplay och V Sport Premium

Antonio Conte och hans Spurs besöker City Ground och Nottingham denna söndag, i vad som kan bli en rafflande kamp. Spurs är på jakt efter ännu en seger i hopp om att kunna utmana i toppen, medan Forest får nöja sig med att försöka hålla sig kvar i högstaligan och plocka de poängen som finns.

Forest med en bra start

Nottingham tog sig till Premier League genom playoff, och gick därmed upp till den högsta ligan för första gången sedan 1999. Supportrarna har väntat länge på det här, och de har inlett sin sejour på ett stabilt sätt. En seger, en oavgjord och en förlust får anses godkänt för ett lag som tippas att bli nedflyttade.

Nu möter de dock ett svårt motstånd, kanske det svåraste hittills i ett Spurs som än så länge har imponerat.
Nottingham behöver hålla ihop laget och spela disciplinerat utan att bli fega. Detta Tottenham kan ta över matcher och när de får rulla ut, då är det svårt att försvara.

Nottingham har varit aktiva under transferfönstret och har förstärkt med elva spelare, samtidigt som de har sagt hej då till ett par viktiga kuggar. James Garner och Djed Spence som var viktiga för avancemanget har tackat för sig, men än så länge verkar Forest klara sig.
Ett par intressanta namn har kommit in, främst Morgan Gibbs-White, Jesse Lingard och Neco Williams från Wolves, Man United och Liverpool.

Kanske får vi se en viss Morgan Gibbs-White debutera mot Spurs. Han kom från Wolves i en ifrågasatt transfer för 40 miljoner pund. Vi får se om han är värd de pengarna.

Föga förvånande är Spurs favoriter här sett till oddsen. 7,5 gånger pengarna ger en seger på hemmalaget.

Nottingham Forest vinner mot Tottenham Hotspur – 7,00 i odds hos Bet365

Spurs går för titeln?

Spurs har visat både muskler och ambition den här sommaren med många fina värvningar. Ivan Perisic är en fin värvning som har anpassat sig väl. Han har tidigare spelat under Conte så den gode Antonio visste vad han fick där. Det har blivit ett par assist för kroaten som håller till på vänsterkanten.

Han var avgörande i Spurs senaste två matcher där han assisterade till kvitteringsmålet i slutminuterna samt assisterade till segermålet mot Wolves. Än kan han, Perisic.

Bland Tottenhams värvningar hittar du också nyss nämnde Djed Spence. Högerbacken var utlånad till Forest från Middlesbrough förra säsongen och har ännu inte gjort debut för Londonlaget, men en ljus framtid spås.

Som nyss nämnt så är favoritskapet hos Spurs och därför behövs oddset en liten extra twist för att krydda oddset.

Spurs att vinna och båda lagen gör mål – 3,25 i odds hos Bet365

Nottingham Forest – Tottenham – speltips och odds

Nottingham må ha inlett sin säsong bra men det ska mycket till för att Spurs inte ska vinna detta. Offensiven är giftig och det kommer bli en svettig eftermiddag för hemmalaget.

Tottenham att vinna med 4-1 ger x23,00 i odds hos Bet365