-->

Den engelska succén fortsätter – 1620 kronor vid engelsk seger när du satsar en hundring

Det är mer än 50 år sedan som England vann en stor titel men den långa väntan kan vara över för det engelska landslaget kommande lördag. Visst, UEFA Nations League är inte direkt VM, men faktumet att ”Three Lions” kan vinna den första upplagan av tävlingen frestar den engelska befolkningen. Om du tror att Gareth Southgates mannar klarar sig förbi Holland i torsdagens semifinal ska du läsa till slutet av artikeln för att ta reda på hur du kan få 1620 kronor genom en insättning på 100 kronor.

Southgate har transformerat England till ett lag i världsklass

Det är svårt att förstå hur mycket England har utvecklats sedan Gareth Southgate tog över rodret för två år sedan. EM i Frankrike 2016 slutade i stort fiasko efter att laget slagits ut i åttondelsfinalen mot Lasse Lagerbäcks Island. Den överbeskyddande och oinspirerade fotbollen från Roy Hodgson misslyckades med att nå resultat, men den vann heller inga hjärtan eller kärleken från nationen.

Förra sommaren i Ryssland visade England en helt annorlunda botboll med många mål samtidigt som ”Three Lions” nådde hela vägen till semifinal och en fjärdeplats för första gången sedan 1990. Southgate hittade en uppställning som fungerade där spelarna accepterade hans taktik samtidigt som han genomgående fått de bästa spelarna att prestera, vilket stannat vid en dröm för majoriteten av tidiga engelska managers.

Southgate är säkerligen lättad av att ingen av hans stjärnor i Champions League-finalen blev skadade. Harry Kane gjorde comeback efter sin senaste skada men hade ingen vidare kväll i Madrid och det är inte säkert att han får starta mot Holland. En anfallstrio bestående av Jadon Sancho, Raheem Sterling och Marcus Rashford är fortfarande löjligt spännande. Dynamiken från ytterforwards kombinerat med Rashfords snabbhet kommer att hota de holländska försvararna, oavsett hur bra de är.

Om Southgate gjort succé med England kan detsamma sägas om Hollands tränare Ronald Koeman som förvandlat ett underpresterande landslag till rena trollkarlar. Efter att ha misslyckas med att kvalificera sig till två raka mästerskap har det holländska laget – sprängfyllt med talang – satt målet på EM 2020. Medan Koeman lär ha sin offensiva trio tillgänglig i form av Ryan Babel, Quincy Promes och Memphis Depay, kan han tvingas vila nyckelspelaren Virgil van Dijk efter Liverpools Champions League-seger.

De två lagen har endast mötts en gång tidigare med nuvarande tränare. I en träningsmatch i Amsterdam vann England med 1-0 efter mål av Manchester Uniteds Jesse Lingard. Därför finns det inte så mycket historik att ta hänsyn till men på pappret ser England starkare ut och är med rätta favoriter enligt oddsen.

Få 1620 kronor om England vinner

Om du tror att England kommer lyckas vinna i UEFA Nations League-semifinalen mot Holland, tveka inte att ta del av Unibets välkomstbonus som ger dig möjlighet att få tillbaka 1600 kronor vid engelsk seger när du gör en insättning på 100 kronor.

  • 1. Gå till kampanjens T&Cs här
  • 2. Välj välkomstbonusen, gör en insättning på 100 kronor och få 600 att spela för
  • 3. Placera allt på att England vinner över Holland till oddset 2,70
  • 4. Om England vinner får du 1620 kronor tillbaka (600 x 2.70)

Vänligen notera att oddsen är tillgängliga i skrivande stund och kan ändras