15

Äntligen dags för VM-premiär för Sverige – Vinn 1080kr på förväntat målkalas

Det svenska damlandslaget i fotboll får ta sig an Chile i VM-premiären. Sverige är inför matchen stora favoriter, vilket också är helt rimligt om man ser till historien. Detta är första gången Chiles damer lyckas kvalificera sig till VM, och bara det var en stor bedrift. Om Chile ska ha någon rimlig chans att ta sig vidare från gruppspelet så måste de ta poäng av Sverige.

Sverige ett bättre lag än Chile

Sverige har ett starkt lag på pappret, en bra blandning mellan gammalt och ungt. Truppen har äldre spelare med mycket internationell rutin som Nilla Fischer, Caroline Seger och målvakten Hedvig Lindahl. Denna stomme kryddad med yngre talanger som Amanda Ilestedt och Stina Blackstenius gör att svenskorna är det bättre laget. Rutinmässigt så är Sverige överlägset, och den enda av chilenskorna som kan sägas ha liknande rutin är målvakten Christiane Endler. Endler spelar till vardags i storlaget Paris Saint Germain och har en del rutin från bla Champions League. När det kommer till landslaget så har hon inte lika stor rutin som de svenska spelarna.

Svaga prestationer av Chile inför VM

Chile träningsspelade mot Tyskland inför VM och förlorade med 2-0. Det kan tyckas helt ok, men det ska tilläggas att tyskorna var helt överlägsna. Tyskland hade hela 72-28 i bollinnehav och 14-1 i skott på mål. Endler storspelade således i det chilenska målet, och det krävs sannolikt mot Sverige också om man ska kunna hålla nere siffrorna.

Bra speltips inför matchen Chile – Sverige

Att Sverige ska vinna är det lite väl lågt odds på, men det finns andra godbitar att satsa mot. Unibet har ett bra erbjudande på Asian Totalt över 2,75 mål i matchen till oddset 1,80. Det finns ett stort utbud med bra odds om man skapar konto hos Unibet och använder sin bonus. Sätter man in 100 kronor så får man ytterligare 500 kronor att spela för, dvs man har då 600 kronor att spela för. Man kan då sätta dessa på Asian Totalt över 2,75 på Sverige till oddset 1,80 så ger det 1080 kronor i plånboken. Det är ett riktigt bra erbjudande.

För att ta del av erbjudandet, gör så här:

1. Starta ett konto hos Unibet, läs villkoren noga här
2. Sätt in 100 kronor och få 500 kronor i bonus
3. Spela Asian Totalt över 2,75 mål i matchen, Chile – Sverige
4. Ha chans att vinna 1080 kronor på en satsad hundralapp