Sverige möter Nederländerna i VM – Så får du 17 gånger pengarna vid svensk vinst

Det har varit ett fantastiskt VM för Sverige. Precis som alla lag eftersträvar, har Sverige blivit bättre och bättre ju längre in i turneringen man kommer. Kvartsfinalen mot Tyskland var imponerande och den visade att Sverige studerat motståndaren och lyckades utnyttja de svagheter man lokaliserat.

Nederländernas svagheter är analyserade

Spelbolagen är överens om att Nederländerna är favoriter, detta trots att deras stora stjärna Lieke Martens är osäker för spel pga skada. De svenska rapporterna är tydliga med att man vet vad man ska göra för att vinna. Först och främst har vi djupledsspelet där Stina Blackstenius och Sofia Jakobsson firade stora triumfer mot Tyskland. Just här har Nederländerna sin stora svaghet, bollar bakom backlinjen. Kommer Sverige i närheten av den kvalitet som visades mot Tyskland så kommer Nederländerna ha det svårt.

Nederländernas styrka enligt många är kantspelet, precis det som den svenska backlinjen älskar att försvara sig mot. Hanna Glas från PSG har varit en av VM:s absolut bästa ytterbackar och har stängt sin kant mot världsstjärnor, Magdalena Eriksson har på andra kanten presterat minst lika bra. Dessutom är, som tidigare nämnts, den största nederländska stjärnan osäker för spel Ett stabilt försvar och snabba omställningar kommer vara nyckeln som behövs om Sverige ska ta sig till VM-final.

Så får du 17 gånger pengarna vid svensk vinst

888 sport har ett erbjudande för nya kunder där man med en oddsboost ger 17 gånger pengarna på svensk seger. För att kunna ta del av erbjudandet krävs en minsta insättning på 100 kronor. Maxbet på oddsboosten är 50 kronor vilket ger 850 kronor om Sverige vinner. För de som känner sig mer spelsugna så erbjuder 888 även ett fint odds på att Kosovare Asllani gör en assist till 5 gånger pengarna. En 50-lapp på det skulle ge en sammanlagd utbetalning på 1100 kronor.

Så gör du för att få 17 gånger pengarna vid svensk seger

1: Följ länken och starta ett konto på 888. Läs igenom villkoren.
2: Sätt in minst 100 kronor och sätt 50 kronor på svensk seger. Använd insättningskoden: 888BO
3: Vid svensk seger får du 850 kronor tillbaka på 50 satsade kronor.

Missa inte detta unika erbjudande som gäller för alla nya spelare hos 888