Malmö mot Europa League – Få 12x insatsen när MFF vinner

MFF står med ena benet och fyra tår i ett andra raka gruppspel i Europa League efter 3-0 i första matchen mot Bnei Yehuda Tel Aviv. Avancemanget skulle innebära ytterligare miljoner på banken till Sveriges rikaste klubb. I Europa har resultaten varit väldigt bra och bara en kollaps á la PSG eller Barcelona kan hindra MFF från avancemang till gruppspelet. Bortalaget är trots förlusten i första mötet favorit och längre ner i artikeln kan du läsa hur du som ny kund hos Unibet kan få 12x pengarna på Malmö-seger i Israel, 20 år efter att Charlotte Nilsson säkrat Eurovision-segern i samma land med låten ”Take me to your heaven”.

Det blir en varm kväll för mesta mästarna

Malmö har inte fått med sig resultaten i Allsvenskan och åkte på en tuff förlust senast hemma på Stadion i seriefinalen mot Djurgården. Men i Europa har det gått desto bättre och laget är nu 90 minuter ifrån ett andra raka gruppspel i Europa League inför returmötet mot Bnei Yehuda Tel Aviv. MFF visade i hemmamatchen mot israelerna att det är klasskillnad mellan lagen och hade komfortabelt 3-0 redan efter 47 minuter, ett resultat som inte innebar att Bnei Yehuda ändrade taktik och gick för ett viktigt bortamål. Istället kunde Malmö spela av matchen utan några större bekymmer mot ett lågt stående bortalag.

I presskonferensen efter matchen på Stadion gick gästernas tränare Yossi Abukasis ut och sa att det var kört och att han numera prioriterade ligan och såg dubbelmötet som över. Visst kan uttalandet ha varit ett spel för gallerierna men att Abukasis väljer att rotera för att prioritera ligaspelet är inte osannolikt.. Att MFF drog drömlotten i Playoff när laget fick den israeliska ligafemman – dessutom ur säsong – verkar det inte råda några tvivel över.

I helgens ligapremiär hemma mot Shmona stämde spelet inte även om det blev seger med 2-1. Trots favoritskap hade Tel Aviv-klubben problem och kunde inte avgöra förrän i 98:e minuten med en spelare mer på planen sista halvtimmen.

Malmö vill ha första målet

Tränare Uwe Rösler satsar återigen på en rutinerad elva och kommer att formera starkast möjliga lag. I övriga matcher under kvalet har den tyske tränaren inte tagit ut segern i förskott, oberoende av resultat i första mötet. Om Malmö lyckas göra första målet kommer det garanterat ta luften ur hemmalaget eftersom det innebär att fem mål krävs för avancemang. Detta mot ett lag som släppt in fem mål totalt och gjort 22 framåt, mest i årets kval.

”Di Blåe” har också revansch att kräva efter förlusten senast mot Djurgården. Därför bör det finnas motivation att gå för seger även i returmötet trots ledning med 3-0. Vi hoppas att MFF ”take the fans to heaven” och ger de tillresta supportarna ytterligare minst sex härliga Europakvällar i höst.

Så får du 12x pengarna på Malmö-seger hos Unibet

Studsar Malmö tillbaka med en seger efter förlusten senast mot Djurgården kan du få tillbaka din insats hela 12 gånger tack vare välkomsterbjudandet hos Unibet.