Liverpool – Arsenal -Så får du 10x pengarna på Liverpool

Den engelska ligacupen står på menyn och det är inga dåliga matcher vi serveras då onsdagskvällen bjuder på både Chelsea – Manchester United och Liverpool – Arsenal. Liverpool fortsätter sitt segertåg i ligaspelet och tycks inte slå av på takten oavsett vilket lag som står på andra sidan. Arsenal å andra sidan för sitt eget korståg med skillnaden att det där snarare handlar om interna stridigheter. Matchen på Anfield ska oavsett form, väder och vind sluta med hemmaseger – En seger du hittar till otroliga 10 gånger insatsen hos 888sport!

Rotation att vänta i båda lagen

Ligacupen är inte känd för att stå högst upp på Premier League-lagens prioriteringslista, därav kan vi förvänta oss en hel del nya namn i onsdagens startelvor. Kanske kan rotation vara rentav nyttigt för en del av lagen, inte minst i Arsenal som sett allt annat än bra ut under den senaste tiden. Svårigheten ligger i att det är en ointaglig borg man ska besöka i form av Anfield, där Liverpool inte förlorat på snart två och ett halvt år. Trots att någon, eller samtliga, från trion Salah-Firmino-Mané kan tänkas stå över matchen finns där täckning så det räcker och blir över hos hemmalaget.

Arsenal fick en tuff match mot Crystal Palace under helgen som gick och även om VAR spelade sin roll i det hela är Arsenals insats inget som skrämmer. Två tidiga mål och en 2–0 ledning hemma på Emirates Stadium får inte under några omständigheter tappas, än mindre när Crystal Palace står för motståndet.

Liverpool visade mot Tottenham i helgen vilken urkraft man är på hemmaplan när man tryckte ner gästerna halvvägs tillbaka till London efter Harry Kanes tidiga 1–0 mål. Matchen var i stort sett spel mot ett mål och gästerna ska vara glada över att det stannade vid 2–1. När Arsenal kommer på besök så gör man det utan seger på de sju senaste besöken på Anfield. Lägg därtill en strejkande lagkapten, sviktande form och en ifrågasatt manager så är ekvationen relativt enkel att göra, Liverpool förlorar inte detta.

Veckans oddsboost från 888sport

Hur många gånger på en säsong erbjuds vi 10 gånger pengarna på Liverpool? Inte är det många, men plötsligt händer det och då gäller det att passa på. 888sport är bolaget som bjuder på detta generösa oddserbjudande och hur Liverpool inte ska kunna infria detta spel är en gåta. För att ta del av erbjudandet följer du de enkla stegen nedan:

1. Gå tilll 888:s kampanjsida och läs igenom villkoren noga -> HÄR
2. Välj oddserbjudandet för matchen där Liverpoolseger ger 10 gånger insatsen
3. Lägg ditt spel, max insats 50 kronor och håll tummarna på Liverpool-seger