Örebro tar emot serieledande Luleå – Över 8x insatsen på Luleå-seger

Tabelletrean Örebro tar emot serieledarna Luleå i en riktig toppmatch. Scrolla ner för att se hur du kan få 8 gånger insatsen på serieledarna LHF.

Lagen har mötts två gånger den här säsongen hittills, den första matchen vann Örebro hemma med 2-1 efter mål av Robin Kovacs, Mathias Bromé och Glenn Gustafsson.

I det andra och senaste mötet blev siffrorna 4-1 till Luleå efter att Örebro först tagit ledningen. Målskyttar då var Erik Gustafsson, Einar Emanuelsson, Niklas Olausson, Daniel Widing för Luleå och Jordan Boucher för Örebro.

Det är jobbigt att möta Luleå

Tunga Luleå förlitar sig inte på en enskild målskytt, utan ser man till statistiken så har de tio spelare som gjort fem mål eller fler.
Eller nio spelare rättare sagt, då Robin Kovacs lämnade klubben förra veckan. Han var bidragande till 8 mål och 10 assist, och det ser ut som att han kommer att spela mot sin förra klubb på torsdagkväll.

För att ersätta honom så plockade Luleå  in österrikaren Konstantin Komarek som senast kommer från Malmö där han stod för 4+4 på 20 matcher. Man tog även in den franske backen Yohann Auvitu som senast kommer från HK Sotji i KHL.

Örebro har Mathias Bromé som sin skyttekung på 14 mål (och 16 assist), och ligger på en delad skytteligaledning med den siffran. Strax där bakom hittar vi Örebros Shane Harper som gjort 12+11 den här säsongen.

En siffra som till stor del förklarar Luleås tabellplacering är 64 insläppta mål. Som referens har tabelltvåan Färjestad 90 insläppta medan onsdagens motstånd Örebro har 84 insläppta.

Luleå släpper alltså in 1,88 puckar per match, medan Örebro släpper in 2,47 i snitt.

Joel Lassinantti som stått i 22 av de 34 matcherna har ett snitt på 1,77 insläppta per match med en räddningsprocent på 92,2%.

Örebro kommer senast från en förlust mot Rögle på hemmaplan, siffrorna blev 2-5.

Luleå kommer senast från en seger då man vann mot HV71 hemma med 6-3.

8 gånger insatsen på Luleå – så gör du

1. Gå till kampanjsidan hos Yo Bet It och registrera ett konto HÄR
2. Gör din insättning på 300kr och få en bonus på 900kr, 1200kr totalt
3. Sätt allt på Luleå-seger (2,18), vid seger kan du kamma hem hela 2616kr