Breeders Crown – Power är en kraftfull favorit!

Det är äntligen dags för Breeders Crown att avgöras. I ett av de mest prestigefyllda loppen i Sverige som dessutom har den näst största prissumman, kommer tolv av Sveriges bästa treåringar att ställas mot varandra. För tolfte året i rad är det Eskilstuna som är värd för detta fantastiska evenemang – på söndag smäller det!

Starkt startfält – vilka sticker ut?

I ett starkt startfält är känslan att det här kan bli en tajtt uppgörelse. De hästar som ser starkast ut inför är:

1. Brother Bill har sett väldigt stark ut på sistone och med Jorma Kontio i Sulkyn kan det – om allt går rätt – gå hela vägen.

2. Power, den absolut formstarkaste hästen i fältet och Robert Bergh känner hästen väl efter att ha styrt kusen i 13 av de 15 starter Power har gjort. Fem raka segrar talar sitt egna språk och han kammade dessutom hem Svenskt Trav-kriterium på ett fantastiskt vis!

3: Ubiquarian Face, ännu en superfin travare med stor potential som här får ses som en kul skräll. Adrian har fin form i sulkyn, men som sagt, en kul skräll. Blev slagen i Svenskt Trav-kriterium av Power ovan.

4: Aetos Kronos – Örjan är Örjan och Aetos har kapacitet. Precis som Ubiquarian face så blev Aetos slagen i Svenskt Trav-kriterium av Power och det kan mycket väl bli samma utfall här.

En klar favorit – 3 skrällar

Ja, så ser det faktiskt ut. Power känns som den bästa hästen, Bergh känns som helt rätt kusk och det ser vi även på hur spelarna tror. Vi går inte mot strömmen. Att ta hem Svenskt Trav-Kriterium är stort men att ta hem Breeders Crown är ännu större och lyckas Bergh med det så vet vi att vi har en ny storstjärna bland alla våra svenska superhästar.

15 i odds på Power

För alla travälskare som ser det som meningslöst att tippa på en så pass stor favorit som Power så kan vi erbjuda en fantastisk möjlighet. 888sport erbjuder hela 15 i odds på att Power ska vinna!

För att ta del av erbjudandet, följ stegen nedan.

Steg för steg:

1. Gå till kampanjsidan för trav hos 888 och läs villkoren noga -> HÄR
2. Skapa ett konto och gör din första insättning med koden :888BO
3. Lägg ditt spel på att Power ska vinna och håll tummarna på att ditt spel sitter.