22

AIK – Malmö FF | Så får du över 15ggr insatsen på MFF-vinst!

Säsongens kanske hetaste möte väntar när serieledaren MFF åker till huvudstaden för bortamatch mot AIK på Friends Arena i Solna. Malmö FF har inte förlorat mot ”Gnaget” sedan 2015 och har ett stort internt övertag på 10-talet med endast en förlust på de tolv senaste mötena. Nu har du chansen att få tillbaka 1542 kronor vid MFF-seger på en ynka hundralapp. Läs i slutet av artikeln hur du kan få tillbaka mer än 15 gånger insatsen när du gör en insättning på 100 kronor.

Malmö jagar guldet

Förra årets möte mellan lagen blev minst sagt dramatisk. MFF tog ledningen i slutet på första halvlek genom Anders Christiansen. Ledningen skulle hålla i sig ända till den 96:e minuten när AIK fick frispark. Fram stegade Sebastian Larsson och smekte in kvitteringen med matchens sista spark. Firandet efteråt var kontroversiellt när landslagsstjärnan valde att håna MFF-bänken, som inte blev särskilt glada.

När domare Pandzic blåser igång matchen har det gått åtta månader och en dag sedan det spännande 1-1-mötet. Nu är förutsättningarna annorlunda när det är MFF som ligger i toppen av tabellen med AIK jagande bakom. ”Gnaget” tjuvstartade höstsäsongen med att ta emot IFK Norrköping i tisdags. Det blev ingen rolig återkomst när ”Peking” vann matchen med 2-0 efter dubbla hörnmål av Totte Nyman. Det gör att AIK nu är sex poäng efter tabelltoppen och Malmö har ett gyllene läge att hänga av sin rival från guldstriden. Seger för MFF innebär nio poängs försprång vilket blir tufft att ta igen för AIK med tanke på bredden och formen som ”di blåe” har.

Tunga avbräck för båda lagen

MFF hade mycket skador i våras men lyckades ändå nå resultat. Inför omstarten hade tränare Rösler hoppats på att ha en full trupp tillgänglig men så har inte blivit fallet. Den skadade kvartetten Fouad Bachirou, Rasmus Bengtsson, Lasse Nielsen och Jo Inge Berget har precis börjat träna igen och det är oklart vilka som är tillgängliga inför söndagens toppmöte mot AIK. Rösler sa till lokala tidningen Sydsvenskan att några var närmre speltid än andra men att han inte ville säga vem och bjuda AIK på den informationen.

I Malmös genrep mot Kroatiska Gorica saknades också Guillermo Molins på grund av sjukdom men han ska vara redo att spela mot AIK. Dock lär det bli ett inhopp för publikfavoriten när Marcus Antonsson och Markus Rosenberg förväntas bilda anfallspar från start.

Richard Norling har en del att fundera på kring försvarsuppställningen. Dimitriadis drog på sig ett rött kort mot ”Peking” och är avstängd mot MFF. Det är också hans kollega i mittlåset Saletros efter tre gula kort. De båda avbräcken gör att vi lär få se en nykomponerad backlinje för AIK och de blir tuffast möjliga prövning mot seriens målfarligaste lag.

En satsad hundring på MFF kan ge dig 1542 kronor – Så funkar det

Unibet ger dig möjligheten att göra en insättning på 100 kronor och få chansen att få tillbaka 1542 kronor om Malmö vinner.

Följ dessa steg för att ta del av erbjudandet:

1. Gå till kampanjens sida och läs T& här
2. Gör en insättning på 100 kronor och ta emot välkomstbonusen som ger dig 600 kronor att spela för.
3. Satsa allt på att Malmö FF besegrar AIK till oddset 2,57 hos Unibet
4. Om Malmö vinner omvandlas din insats på 100 kronor till 1542 kronor