Back Tillbaka

12:00 – lördag 6 juli

Wimbledon

+18. Stödlinjen.se. Spela ansvarsfullt

Den tredje rundan borde avslutas idag under lördagen. Med betoning på borde för jodå, vädret har börjat stöka i London. Det hör ju sannerligen till Wimbledon. Så om alla matcher kommer kunna spelas färdigt idag, inte säkert får man säga om det, även om det ser väldigt oklart ut. Det ska regna under dagen, men det ska regna extremt lite. Så lite att det troligen inte ens hade stört spelet om underlaget varit grus. Men nu gräs och det kan räcka med lite fukt i luften för att bryta spelet.

På centercourten finns det tak att tillgå, ett tak som troligen kommer användas under dagen.

Först ut på den banan är Alexander Zverev som möter det största hemmahoppet som finns kvar, Cam Norrie. Zverev gillar inte gräs, Norrie har varit i semifinal i Wimbledon tidigare och kommer ha ett massivt publikstöd. Kan det skrälla? Kanske. På centercourten spelar senare under dagen också Novak Djokovic som inte alls imponerade i första omgången. Idag möter han Alex Popyrin.

På Bana ett, där det också finns tak, spelar bland annat världsettan på damsidan, Iga Swiatek under dagen. Hon möter Yulia Putinseva. Sent under kvällen kan också Andy Murrays Wimbledonkarriär slutligen avslutas när han spelar mixed tillsammans med Emma Eaducanu. De möter det starka paret Marcelo Arevalo och Shuai Zhang.

Vill du veta mer om dagens starttider och/eller mer om matcherna? Håll koll o matchlistan där de största matcherna listas med så precisa tider som det är möjligt inom tennisen.