Back Tillbaka

18:00 – fredag 12 juli

Novak Djokovic- Lorenzo Musetti

Wimbledon
Semifinal • Tennis

+18. Stödlinjen.se. Spela ansvarsfullt

Sällan är väl en starttid mer preliminär än när det gäller den här andra semifinalen i Wimbledon. Den första semifinalen mellan Carlos Alcaraz och Daniil Medvedev ska spelas först och den matchen kan nog pågå i alla mellan två och fem timmar. Vi kommer uppdatera starttiden för den här matchen på TVmatchen under dagens gång.

Det var en liten skänk från ovan för Novak Djokovic när han dels fick walkover i sin kvartsfinal mot Alex De Minaur och när Taylor Fritz senare under dagen högst överraskande förlorade sin kvartsfinal mot Lorenzo Musetti. Därför blir det här Musetti som motståndare för Djokovic del och även om Musetti gjort det fantastiskt bra som tagit sig hit. Oddsen säger väl egentligen allt. Djokovic har inte alls imponerat hittills under turneringen men ändå spelas han till omkring 1,10 i odds inför den här matchen medan Musettis odds inte är alldeles långt ifrån 10 gånger pengarna hos vissa spelbolag. Det är klasskillnad mellan de här spelarna och det är också stor fördel av underlaget för Djokovic.

Lita på att Djokovic vill spendera så lite tid som möjligt på banan för att vara i så gott fysiskt skick som möjligt inför söndagens final.